Žena od 38 milona dolara: Razorila je dva braka, zavela najbogatijeg na svetu, a on zbog nje uradio nešto neoprostivo

Jelena Vukelić Vesti 17.05.2024 16:19 0

Loren Sančez se prošle godine verila sa Džefom Bezosom, prvim čovekom Amazona

Loren Sančez

Printscreen/Instagram

Loren Sančez, zavela je Džefa Bezosa, prvog čoveka Amazona i jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Njegovo bogatstvo poraslo je za 64 milijarde na 177 milijardi dolara.

Verenica bogatog Bezosa, rođena je u Meksiku. Karijeru je započela kao asistent na KCOP-TV u Los Anđelesu. Takođe je bila domaćin i izveštač za "KTVK-TV" u Feniksu pre nego što se pridružila šou "Ekstra" kao reporter. Odatle se Sančez preselila u "Fox Sports Net", gde je dobila nominaciju za Emi.

 

Loren Sančez i Džef Bezos

Shutterstock

 

 

 

Pre 15 godina postala je prva domaćica popularnog plesnog takmičenja FOX „So You Think You Can Dance“, zatim je napustila šou nakon prve sezone, dok se pripremala za rođenje drugog deteta. Inače, voditeljka je ušla u rejting časopisa "People" „50 najlepših ljudi“ i listu "Us Us Weekly" za  „Najlepše telo“.

Loren Sančez ima troje dece, sina Nika Gonzaleza iz braka sa fudbalerom NFL-a Tonijem Gonzalesom i sina i ćerku iz braka sa Patrikom Vajtselom, izvršnim direktorom holivudske agencije WME. Par je bio u braku 14 godina, u aprilu 2019. godine Sančez je podnela zahtev za razvod braka. 

U januaru 2019. osnivač Amazona Džef Bezos zvanično je najavio razvod od Makenzi Bezos, a razvod je platio 38 milijardi dolara.

Samo nekoliko sati nakon izjave, novinari su saznali da je milijarder imao aferu sa Loren Sančez. Godinu dana kasnije, par je ponovo potvrdio svoju vezu pojavljivanjem na događaju "Amazon Prajm video" u Mumbaiju. Od tada, Džef i Loren često se pojavljuju na raznim događajima i ne kriju svoja osećanja jedno prema drugom.

Komentari (0)
Loading