Proglašen najbolji frajer Velike Britanije: Ova "trojka" dobila je najviše glasova, šta mislite ko je ubedljivo pobedio?

Jelena Vukelić Vesti 17.05.2024 14:31 0

Niko do sada nije dobio toliko glasova, tako da je ova pobeda bila i poštena i zaslužena

muškarci

Profimedia

Voditelj Džeremi Klarkson (64) po drugi put zaredom proglašen je najseksi muškarcem u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail. Godišnju anketu sprovela je stranica "IllicitEncounters" prema kojoj je Džeremi osvojio 10 bodova.

Ova vest šokirala je sve, a mnogi od njih su odmah podelili svoje mišljenje o njegovoj tituli.

 

 

-Volim Džeremija, ali u kojem svemiru je on seksepilniji od drugih muškaraca?, "Kako je ovo moguće?"," Evo zašto ovoj zemlji ne može da se veruje u glasanju", "Pretpostavljam da je ovo engleski crni humor",  samo su neki od komentara na X-u.

Uz Džeremija, za titulu najseksi muškarca takmičila su se poznata lica poput princa Vilijama, Idrisa Elbe... Ipak trojca sa najviše glasova bili su Tom Haland i Kilijan Marfi.

Podsećamo, voditelj je dospeo u centar medijske pažnje nakon što je za britanski tabloid "The Sun" napisao kolumnu  protiv Megan Markl. Klarkson je iznenadio javnost količinom mržnje koju je izrazio u svom tekstu posvećenom bivšoj glumici, zbog čega je medijska kuća primila više od 6.000 žalbi.

'Noću ne mogu da spavam dok ležim u krevetu, škrgućem zubima i maštam o danu kada će ona biti naterana da paradira gola ulicama svakog britanskog grada dok joj gomila skandira 'sramota' i gađa je izmetom', napisao je Džeremi aludirajući na popularnu seriju 'Igra prestola'.

Nakon spornog teksta koji je šokirao javnost, Daily Mail je otkrio da je Klarkson napao Megan samo nekoliko dana nakon privatnog božićnog ručka sa kraljicom suprugom Kamilom (75).

Komentari (0)
Loading