Govorili su da je loša mama: Sofi Tarner otkrila šta je radila nakon razvoda od slavnog pevača, konačno ućutkala glasine

Vesti 15.05.2024 21:13 0

Džonas je 5. septembra u Majamiju podneo zahtev za raskid braka od svoje supruge sa kojom je bio u braku četiri godine

joe jonas

Shutterstock

Sofi Tarner je dokazala da je dobra mama.

U intervjuu za junsku naslovnu priču britanskog magazina Vog, glumica (28), je prvi put otkrila kako je mediji prikazuju kao mamu nakon što su vesti o razvodu od njenog otuđenog supruga Džoa Džonasa (34) izašle u javnost.

Sofi Tarner

UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 
Bila je povređena

„Sećam se da sam bila na snimanju, imala sam ugovor da budem na snimanju još dve nedelje, tako da nisam mogla da odem. Moja deca su bila u Sjedinjenim Državama i nisam mogla da dođem do njih jer sam morala da završim seriju ,,Džoan". Onda su ovi članci počeli da izlaze...", rekla je majka dvoje dece.

„Bolelo me je jer se zaista mučim oko svakog poteza koji napravim kao majka - majčinska krivica je realna stvar! Turnerova je objasnila. „Samo sam morala da govorim sebi: 'Ništa od ovoga nije istina. Ti si dobra mama i nikada nisi volela žurke.' "

Zvezda sa Džonasom deli svoje dve ćerke - Vilu, (3) i Delfinu (1).

Muž podneo zahtev za razvod

Džonas je 5. septembra u Majamiju podneo zahtev za raskid braka od svoje supruge sa kojom je bio u braku četiri godine. U podnesku se tvrdilo da je „brak između strana nepovratno raskinut“. Prema zahtevu za razvod, par ima predbračni ugovor.

Kasnije tog meseca, Tarnerova je tužila Džonasa za nezakonito zadržavanje. Ona je navela da je muzičar oduzeo pasoše njihovim ćerkama i da im ne dozvoljava da se vrate u Englesku.

Žalba protiv muzičara zahtevala je „trenutni povratak dece koja su neopravdano oduzeta ili pogrešno zadržana“, a Tarnerin pravni tim je tvrdio da je „nepropisno zadržavanje“ počelo 20. septembra.

Džonas i Tarnerova su se u januaru složili da se podnesak  „sa predrasudama i bez advokatskih honorara, troškova i/ili isplata obe strane“ odbaci nakon što je njihov roditeljski ugovor odobren 11. januara u Ujedinjenom Kraljevstvu, navodi People
 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading