„Želela sam da ja umrem umesto njega!“ Sindi Kraford progovorila o najtežem periodu života

Vesti 13.05.2024 15:07 0

Slavna manekenka tragično izgubila dragu osobu i dugo se borila s tugom i krivicom.

sindi kraford

Printscreen/Instagram

Poznata manekenka Sindi Kraford priznala je kako je dugo patila od osećaja krivice, jer je ostala živa, dok je njen trogodišnji brat umro od leukemije. Isto su se osećale i njene sestre.

Otac je želeo sina

Sindin brat Džefri tragično je preminuo kada je imao samo tri godine. To je bilo 1975. godine, kada je poznata manekenka imala 11 godina. Manekenka je otvorila dušu u jednom podkastu i iskreno govorila o najtežim danima.

„Nisam sigurna da li su naši roditelji oduvek želeli četvoro dece, ali definitivno su želeli da imaju sina. Moj otac je to hteo i četvrto dete bilo je dečak“, rekla je Sindi Kraford u jednom podkastu. Dodala je i kako su se ona i njene sestre godinama mučile s osećajem krivice jer su ostale žive. „Sve smo osećale krivicu jer smo znale koliko je otac hteo sina pa smo mislile da bi bilo bolje da je preminula jedna od nas“, rekla je Sindi u potresnom priznanju.

Sindi Kraford

Shutterstock

 

Majka joj nije pružila podršku

Sindi je priznala kako joj je u tom teškom periodu nedostajala podrška, posebno majke, koja je tada imala samo 26 godina. „Sve što sam želele da čujem bilo je: ’da, mnogo smo tužni jer smo izgubili Džefa, ali srećni smo što imamo tebe’. Kada sam se vratila u školu par dana kasnije, niko to nije pominjao. Jedan drug je samo rekao da je to pročitao u novinama,“ ispričala je manekenka.

Sindi je dodala da je to tema o kojoj je često razgovara sa svojom decom, 22-ogodišnjom ćerkom i 24-ogodišnjim sinom.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading