Nikad mu teže nije bilo: Princ Vilijam trenutno ima samo jedan prioritet, suočava se sa velikim izazovima

Olja Jelić Vesti 09.05.2024 16:25 0

Princa Vilijama život nije mazio. Još kao dete ostao je bez majke, princeze Dajane, a sada je u kratkom roku dijagnostifikovan rak njegovom ocu, kralju Čarlsu iu supruzi Kejt Midlton.

Princ Vilijam

Foto: AP

Princa Vilijama život nije mazio. Još kao dete ostao je bez majke, princeze Dajane, a sada je u kratkom roku dijagnostifikovan rak njegovom ocu, kralju Čarlsu i supruzi Kejt Midlton.

"Bilo da ste princ ili siromah, nitko ne želi ovako nešto da doživi da u kratkom roku i da otac i supruga završe na lečenju od raka", rekao je dobro upućeni izvor za magazin People.

Vilijam je napravio pauzu od posla kako mogao da se posveti Kejt i deci, a iako je vrlo teško fokusiran na poslovne obaveze, nedavno se vratio na posao.

 

 

"Za Vilijama sve zavisi od Kejtinog oporavka", tvrdi kraljevska biografkinja Ingrid Sevard.

Prioritet su mu deca i Kejtino zdravlje

Nedavno su on i Kejt proslavili 13. godišnjicu braka, a kroz svih tih godina prioritet su im bili njihova deca, princ Džorž, princeza Šarlot i princ Luis, pa su čak tokom školskih praznika oslobađali svoj zgusnuti poslovni raspored kako bi bili na okupu.

 

 

Sada je princu Vilijamu jedini prioritet postao Kejtino ozdravljenje, pružajući joj najveću podršku, kao i deci.

"Iz onoga što znamo o njihovim životima, i za Vilijama i za Kejt najdragocjenija stvar je provođenje vremena sa svojom decom. Bolest Kejt i kralja stavila je golem pritisak na Vilijama, i kao roditelja i kao naslednika. Donelo je svakakve izazove, a on se s time nosio smireno i bez drame", otkrio je kraljevski biograf Robert Lejsi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading