Ponekad je tvrdoglav: Nestanak Kejt Midlton izazvao je skandal, a izvor sada otkriva kako se osećao princ Vilijam

Vesti 08.05.2024 21:29 0

Ove epizode ​​su prve mesece 2024. učinile nekima od najtežih u životu princa Vilijama...

Princ Vilijam

Profimedia

Princ Vilijam se osećao frustrirano zbog bure na društvenim mrežama oko zdravlja Kejt Midlton ranije ove godine.

Pre nego što je princeza od Velsa (42) otkrila svoju dijagnozu raka, sklonila se iz očiju javnosti nakon operacije abdomena u januaru. Uprkos tome što je palata izjavila da se nekoliko meseci neće vratiti javnim dužnostima, teorije zavere su se proširile internetom dovodeći u pitanje njeno zdravlje i gde se nalazi.

Princ Vilijam (41) se zbog glasina osećao „uznemireno i ljutito“, rekao je bivši službenik za People, dodajući da je budući kralj uspeo da to ,,poređa u različite kategorije“.

„Vilijam je snažnog duha, ponekad tvrdoglav. To, i njegov naglasak na porodičnom životu, daće mu potporu i snagu da prebrodi ovo“, kaže Valentin Lou, autor knjige ,,Courtiers".

Princu od Velsa je fokus sada potreban više nego ikada pre. Zdravlje princeze Kejt, koja nije otkrila tip raka, predstavlja najznačajniji izazov među nekoliko prepreka sa kojima se Vilijam suočio ove godine.

U februaru se nosio sa dijagnozom raka svog oca, kralja Čarlsa, dok je Kejt nastavila sa oporavkom od abdominalne hirurgije usred rastućih spekulacija na internetu o njenom odsustvu iz javnog života.

Pre nego što je princeza Kejt objavila da su postoperativni testovi njene abdominalne hirurgije otkrili da je „rak bio prisutan“ 22. marta , što ju je navelo da započne hemoterapiju, stvorila je kontroverzu jer se ,,poigrala" sa fotografijom za Dan majki.

kejt midlton

Printscreen/Instagram

 

Sliku koja prikazuje kraljevsku mamu sa princom Džordžom (10), princezom Šarlotom (9) i princom Luisom (6) privuklo je pažnju više novinskih agencija zbog sumnje o manipulaciji slike, što je navelo Kejt da objavi izjavu u kojoj je izjavila da je „eksperimentisala sa montažom“ i izvinila se zbog ,,svake zabune" koju je fotografija izazvala.

Ove epizode ​​su prve mesece 2024. učinile nekima od najtežih u životu princa Vilijama, jer on teži da bude emotivna podrška svojoj ženi i deci dok nastavlja svoju lidersku ulogu u monarhiji.

„Bilo da ste princ ili siromah, niko ne bi očekivao da se njegov otac i njegova žena leče od raka“, kaže kraljevski insajder. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading