Vraća se kraljevskim dužnostima: Prvi put posle šokantnih vesti iz palate, princ Vilijam će se pojaviti u javnosti, evo i gde

Olja Jelić Vesti 16.04.2024 21:20 0

Princ Vilijam vraća se kraljevskim dužnostima, objavio je popis događaja na kojima će prisustvovati

Princ Vilijam

Foto: AP

Princ Vilijam danas je objavio svoje prve javne angažmane nakon vesti o dijagnozi njegove supruge Kejt Midlton.

Nakon gotovo mesec dana vraća se kraljevskim dužnostima koje je nakratko zapostavio dok se ne slegne pompa oko njegove bolesne supruge.

 

 

Ovog četvrtka će posetiti Surej i zapadni London kako bi skrenuo pažnju na uticaj koji organizacije na tom području imaju na zajednicu i okolinu svojim radom. Princ od Velsa prvo će posetiti dobrotvornu organizaciju Surplus to Supper kako bi video kako se višak hrane dostavlja, razvrstava i pakuje za isporuku društvenim organizacijama.

Zatim će posetiti centar za mlade u glavnom gradu koji prima redovne isporuke viška hrane od dobrotvorne organizacije i čuti kako to pomaže mladima.

Vilijam je posljednji put kraljevsku dužnost izvršio 19. marta posetivši organizaciju beskućnika, a to je bilo samo tri dana pre nego što je Kejt svojim emotivnim videom šokirala javnost.

Pre nekoliko dana Vilijam je raznežio javnost druženjem sa sinom Džordžom, a brige koje ih more nakratko su skrenuli sa uma na utakmici u kojoj je slavio tim za koji navijaju.

Vilijam poslednjih nekoliko meseci obavlja sve kraljevske dužnosti uz pomoć kraljice Kamile. Njih dvoje preuzeli su sve na sebe dok se Kejt i kralj Čarls oporavljaju od zloćudne bolesti. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading