Paris Hilton pokazala ćerku: Malenu London krila mesecima, uzdrmala mreže najnovijim slikama svoje devojčice!

Vesti 20.04.2024 17:04 1

Hiltonova deli svoje dvoje dece - ćerku London i sina Feniksa (1) - sa suprugom Karterom Reumom (43)

paris hilton

Profimedia

Paris Hilton je predstavila svoju ćerku svetu!

Naslednica i di džej (43), je podelila prve zvanične fotografije svoje ćerke London (5 m.) na svojim društvenim mrežama.

„S obzirom da se bliži Dan majki, nisam mogla da odolim da ne upoznam svet sa svojom devojčicom London i da zajedno podelim dragocene trenutke naše porodice“, kaže Hiltonova za magazin People.

,,Feniks i London su mi sve, i osećam se kao najsrećnija žena na svetu što sam udata za ljubav svog života i što imam našu prelepu porodicu. Mi činimo apsolutno najbolji tim i moj život je konačno kompletan."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

U čast Londoninog velikog trenutka, Hiltonova je objavila svoju novu pesmu ,,FAME WON'T LOVE YOU" u saradnji sa pevačicom Sijom.

„Kada sam razmišljala o tome kako da predstavim London svetu, shvatila sam da je moja nova pesma sa Sijom pod nazivom „FAME WON'T LOVE YOU" savršena za tu priliku. Ovo je moja poruka mojim bebama – uvek  i zauvek ću vas voleti i biti uz vas“, napisala je ponosna mama.

 

@parishilton "Fame Won't Love You" is a song about what I've come to know is most important in my life: my family 👨‍👩‍👧‍👦 I am so thankful for my the woman I have become because of them!✨👶🏼👶🏼✨ Stream #FameWontLoveYou now at the link in bio! #CutesieCrew ♬ Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton) - Sia

 

Hiltonova deli svoje dvoje dece - ćerku London i sina Feniksa (1) - sa suprugom Karterom Reumom (43).

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
20.04.2024 20:20

A sto je odevena za okolinu u kojoj se nalazi.