Crno na belo: Dugo se spekulisalo, a sada je jasno kao dan zašto su Kim Kardašijan i lepi fudbaler raskinuli

Vesti 04.05.2024 18:28 0

Izgleda da ipak nisu bili jedno za drugo...

Kim

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Čini se da su se Kim Kardašijan i Odel Bekam Mlađi vratili samačkom životu. Rijaliti zvezda i fudbaler su mesecima bili romantično povezani, ali njihovoj vezi je došao kraj, uprkos tome što su proveli lepe trenutke zajedno i držali svoju romansu podalje od očiju javnosti.

„Kim i Odel su prijatelji i imaju mnogo zajedničkih prijatelja“, otkrio je blizak izvor para za E! News u septembru 2023., objašnjavajući da Kim „trenutno ne izlazi ozbiljno ni sa kim, ali je otvorena da ponovo pronađe ljubav ako upozna pravu osobu“.

Izgleda da ipak nisu bili jedno za drugo. „Kim i Odel u poslednje vreme rade svoje stvari. Kim je toliko zauzeta i nije vršila nikakav pritisak na sebe da bude posvećena bilo kome niti da bude u ozbiljnoj vezi. Sve što želi je da bude prisutna mama“, otkrio je insajder.

Kim

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

„Kim i Odel su uvek bili otvoreni i iskreni u vezi sa svojom budućnošću, bilo da je to zajedno ili odvojeno“, rekao je izvor, dodajući da su bili odličan par tokom svoje kratke romanse. ,,Bilo im je lepo i zato nema ljutnje ni sa jedne strane. Počeli su kao prijatelji i još uvek su prijatelji“, navodi publikacija.

„Oni će nastaviti da poštuju međusobne prostore, karijere, porodice i prijatelje“, zaključio je insajder. Obožavaoci rijaliti zvezde nadali su se da će videti Kim sa Odelom na Met Gala, ali ona će izgleda sama hodati crvenim tepihom.

,,Miami Dolphins" i Odel Bekam Mlađi su sklopili jednogodišnji ugovor

Odel u međuvremenu zarađuje novac i navodno se seli u Majami. Fudbalska zvezda je pristala na uslove ugovora sa Delfinima, kako je potvrdio ESPN. Publikacija izveštava da je njegov jednogodišnji ugovor vredan 3 miliona dolara, „sa podsticajima koji mogu da povećaju njegovu maksimalnu vrednost na 8,25 miliona dolara“. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading