Prkosi prirodnom procesu starenja: Elizabet Harli (58) konačno otkrila tajnu vanvremenske lepote

Slobodanka Ćorić Vesti 29.04.2024 14:56 0

Njena dnevna rutina ne uključuje restriktivne dijete, specifične namirnice, kao ni iscrpljujuće treninge snage kako bi održala dobru formu

elizabet harli

Profimedia

Glumica i manekenka Elizabet Harli prkosi prirodnom procesu starenja, a u nedavnom intervjuu za britanski "The Telegraph" konačno je otkrila tajnu dobrog izgleda. Kako kaže, njena dnevna rutina ne uključuje restriktivne dijete, specifične namirnice, kao ni iscrpljujuće treninge snage kako bi održala dobru formu.

"Moji ukusi su veoma jednostavni - ne pijem te čudne zelene sokove ili nešto slično tome", kaže glumica koja je duboko zakoračila u šestu deceniju. Dok je bila mlađa, priča, vodila je računa koje namirnice unosi u svoje telo - do detalja bi čitala kalorijske vrednosti pojedinačnih sastojaka unutar jednog pakovanja sa hranom.

elizabet harli

Profimedia

 

Ali sada je potpuno drugačija priča. Odlučila je da odbaci te metode iz prošlosti i fokusira se na "glas" sopstvenog tela. Konzumira piletinu i sveže voće, a veliki je fan povrća i pirea.

Što se tiče fitnes rutine, 58-godišnja lepotica nije veliki fan teretane i iscrpljujućih treninga.

@entertainmenttonight Elizabeth Hurley will never forget the time she lost her bracelet at the Vanity Fair Oscar Party in 2001 😅💎 #elizabethhurley #pamelaanderson ♬ original sound - Entertainment Tonight

"Ne idem u teretanu, ali sam veoma aktivna...Nisam osoba koja bi sedela u kući. Zapravo, mi imamo pravilo da se TV ne uključuje do 18.00 sati, tako da niko od nas ne sedi i čeka da upalimo TV".

Iako vrlo malo vodi računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani, glumica ističe da, i te kako, pazi na svoju bjuti rutinu i negu kože.

elizabet harli

Profimedia

 

"Radim za kozmetičku kompaniju, radim za modne kompanije, pojavljujem se na filmskom platnu. Tako da je moj posao da se potrudim, naravno da vodim računa o svojoj koži. To mi donosi hranu", zaključila je.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading