,,Ja sam tipični Strelac": Kristina Agilera otkrila šta misli o astrologiji i jednoj velikoj bizarnosti

Vesti 27.04.2024 19:09 0

,,Moram da lutam, putujem i pomeram granice“

Kristina

Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Kristina Agilera je veruje u astrologiji. Čuvena pevačica je otkrila neke zanimljive stvari u svom ličnom i profesionalnom životu, uključujući astrologiju, priče o duhovima, savete za lepotu, pa čak i njen omiljeni izgled na crvenom tepihu u ovom trenutku.

Tokom poslednjeg intervjua za magazin Nylon, Kristina je otkrila da veruje u astrologiju i da se potpuno poistovećuje sa svojim horoskopskim znakom. „Ja sam tipični Strelac (moj rođendan je 18. decembra). Osećam da to što sam Strelac objašnjava moj avanturistički duh. Ja volim slobodu, avanturu i izražavanje sebe“, rekla je ona za publikaciju.

„Imam i tu vatrenu energiju. To je tačno, jer ne volim da budem sputana niti zatvorena. Moram da lutam, putujem i pomeram granice“, dodala je Kristina. Na pitanje da li ima priče o duhovima koje želi da podeli, priznala je da je „sigurno imala neke natprirodne susrete“.

„Neke u detinjstvu, a zatim u kući koju sam kupila kao odrasla osoba, sve su bile vrlo jezive. Imam toliko priča! Volim emisije o duhovima i da slušam o iskustvima drugih ljudi." rekla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYLON (@nylonmag)

 

Ona je takođe je pohvalila Zendaju zbog njenog najnovijeg izgleda na crvenom tepihu i otkrila da su neke od njenih omiljenih pesama o raskidu od Lane Del Rej, Majli Sajrus i Bili Ajliš.

Kristina je zaključila opisujući jedan od svojih trikova za lepotu. „Volim da napravim ledenu kupku za svoje lice. Bilo da putujem ili imam duge dane, pomaže kod nadutosti i crvenila. Moja koža je podmlađena i to malo podiže moje mentalno stanje“, rekla je ona.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading