Megan Foks potezom iznenadila sve: Pojavila se na rođendanu bivšeg verenika, da li je pomirenje na pomolu?

Olja Jelić Vesti 25.04.2024 13:30 0

Megan Foks prisustvovala je rođendanu svog bivšeg verenika

Megan Foks

Profimedia

Megan Foks prisustvovala je rođendanu svog bivšeg verenika. Zvezda „Transformersa” primećena je na na fotografijama sa zabave koje je u sredu podelio Mašin Gan Keli, koji je u ponedeljak napunio 34 godine.

Megan je čučnula pored Kelija dok je sedeo na zemlji u crnim pantalonama i bebi plavoj majici. Prisustvovala je muzičarevom rođendanu nešto više od mesec dana nakon što je priznala da su ranije raskinuli veridbu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mgk (@machinegunkelly)

 

 

Iako je odbila da iznese detalje o tome zašto su se rastali, ona je potvrdila da veruje da je on i dalje njena „blizanačka duša“ i da će „za njega uvek biti veza bez obzira na sve“.

„Uvek ću nekako biti povezana sa njim. Osim toga, ne želim da objašnjavam.", dodala je Megan.

Keli i Foks su počeli da se zabavljaju 2020. nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma „Midnight In The Svitchgrass“.

Nakon što su izašli u javnost sa svojom romansom, Mašin Gan Keli tvrdio je da „nije znao šta je ljubav“ dok nije upoznao Megan

Par je najavio veridbu u januaru 2022. godine, ali je do maja 2023. objavljeno je da prave pauzu od planiranja venčanja kako bi radili na svojoj vezi.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading