Oblio ga je znoj: Dečko Megan Foks propao u zemlju kada je čuo njene ,,divljačke" pesme, jedna je ubedljivo najgora!

Vesti 20.03.2024 21:38 0

Foksova je u novembru rekla da je više od 70 pesama koje se nalaze u njenoj debitantskoj knjizi „nešto sa čime se žene mogu povezati

Megan Foks

Good Morning America / Ferrari / Profimedia

Megan Foks kaže da je njena poezija o vereniku Mašin Gan Kelliju u njenoj nedavnoj knjizi poezije uticala na njihovu vezu.

Tokom Foksinog pojavljivanja na podkastu ,,Call Her Daddy", 37-godišnja glumica je rekla da su neke od njenih pesama uključenih u zbirku ,,Zgodni momci su toksični", objavljenu u novembru, „očigledno o” muzičaru MGK-u (33), rođenom pod imenom Kolson Bejker.

" '32-godišnji narcisoidni pokušava da kvantifikuje svoje zločine' govori o njemu i on zna da se radi o njemu. Postoje i drugi, poput 'Duhovi božićne budućnosti', očigledno o njemu, ali ja takođe nisam ništa napisala o njemu što nije rekao o sebi u sopstvenoj muzici“, rekla je Megan, koja je romantično povezana sa MGK-om od 2020. godine.

„Međutim“, nastavila je, „to ga ne čini manje osetljivim da doživi da ja pišem o tome, jer očigledno oseća kontrolu kada priča svoju priču ili je možda u stanju da se malo sakrije iza muzike ."

Foksova je u novembru rekla da je više od 70 pesama koje se nalaze u njenoj debitantskoj knjizi „nešto sa čime se žene mogu povezati“, iako je u to vreme primetila da se ne mogu  svi delovi shvatiti bukvalno.

U podkastu ,,Call Her Daddy", zvezda ,,Transformersa" je podelila da, iako ne govori ništa o MGK-u, što muzičar nije rekao sam, „je bilo drugačije [pisati o njemu u] ovom formatu“.

„Očigledno je da bi ga trebalo pitati za njegovo iskustvo, ali nije bilo lako i mislim da je bio zaista nervozan i zabrinut“, rekla je ona o njegovoj početnoj reakciji. „Očigledno je da u knjizi ima mnogo eksplicitnog sadržaja, i tu je postojao neki strah. Takođe, mislim, neke od [pesme] su o njemu i divljačke su.“

Foksova i MGK vereni su od januara 2022, a poslednji put su viđeni zajedno na odmoru u Meksiku ranije ovog meseca.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading