Nije po Merilin Monro: Slavna naslednica otkrila po kome je mala London dobila srednje ime, oduševila ceo svet!

Vesti 23.04.2024 14:03 0

Na pitanje o srednjem imenu Merilin, ponosna majka je rado objasnila gde je pronašla inspiraciju

Paris

Printscreen/Youtube/TheEllenShow

Paris Hilton  obožava svoju devojčicu.

Majka dvoje dece (43), je na svom podkastu otkrila zašto su ona i njen muž odlučili da konačno podele porodične fotografije na mreži nakon rođenja njihovog drugog deteta.

,,Zdravo svima. Danas je veoma posebna epizoda ,,I am Paris". Posle mnogo meseci, Karter [Reum] i ja smo konačno predstavili svetu našu devojčicu London. London je rođena 11.11. prošle godine i nas četvoro smo uživali u zajedničkom vremenu“, rekla je ona.

Naslednica hotela je zatim otkrila kako se dosetila imena svoje devojčice.

„Odabrala sam London jer mi je to jedan od omiljenih gradova na svetu. Još od malena, sam sanjala da imam ćerku koja se zove London. Mislim da takođe zvuči tako slatko zajedno, Paris i London. To je tako lepo i jedinstveno ime“, rekla je ona.

Hiltonova je takođe zahvalila fanovima što su poslali pitanja pre epizode, a onda je rekla da će odgovoriti na neka od onih koje je dobila.

Na pitanje o srednjem imenu Merilin, ponosna majka je rado objasnila gde je pronašla inspiraciju.

„Želela sam da odam počast svojoj baki, Merilin. Mislim da je to jako lepo ime. A Feniks, njegovo srednje ime je Baron, što je ime mog dede. I to je bila samo čast za oboje, i toliko ih volim“, rekla je Hiltonova.

Dodala je: „Uz to, volim i Merilin Monro."

Pričajući o datumu rođenja svoje devojčice, Hiltonova je objasnila još jedno sentimentalno značenje.

„Očigledno, kao što svi znate, 11. 11. je za mene tako važan datum, važno vreme. Karter i ja smo se venčali 11.11. Moja medijska kompanija se zove 11:11 Media. Svakoga dana poželim želju u 11:11. Tako da je rođenje moje ćerke tog datuma bilo magično i vrlo posebno“, rekla je ona.

,,Savršen rođendan za moju malu princezu."

paris hilton

Profimedia

 

Hiltonova je dodala da iako London ima samo 5 meseci, već vidi delove svoje ličnosti.

„Već mogu da kažem da je veoma ozbiljna i tako slatka. Toliko me podseća na moju sestru Niki [Hilton]“, rekla je Paris, napominjući da čak i liče, prenosi People.

„Kada pogledam svoje slike iz detinjstva, vidim da je Feniks moj blizanac, a da mala London izgleda kao Niki."

Feniks je rođen putem surogat majke 16. januara 2023. godine. Manje od godinu dana kasnije, ponovo su proširili svoju porodicu u novembru 2023. godine, kada je na svet došla London. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading