,,Hari Poter" stiže na male ekrane: Najnovija vest zapalila ceo svet, hoćemo li ponovo videti staru ekipu?

Vesti 14.04.2024 19:13 0

Danijel Redklif, Rupert Grint i Ema Votson su razvili svoje glumačke karijere nakon svog rada u filmovima o Hari Poteru

Hari

Printscreen/Youtube

„Hari Poter“ donosi novo iznenađenje za mlađu generaciju fanova. Ovog puta  producenti i kreatori angažuju novu grupu mladih glumaca koji će oživeti likove i priče koje svi znamo i volimo.

Ovo je što znamo o predstojećoj TV seriji „Hari Poter“:

Emitovaće se na ,,Max"-u

Serija o Hari Poteru je najavljena prošle godine, a ,,Max" je dobio prava za emitovanje. „Ova nova serija će zaroniti duboko u svaku od kultnih knjiga u kojima su obožavaoci uživali svih ovih godina“, rekao je tada Kejsi Blojs, predsednik i izvršni direktor ,,HBO & Max Content"-a. Adaptacija će biti dubinsko istraživanje knjiga i planira se emitovanje tokom deset godina, slično originalnoj seriji filmova.

 

 

Očekuje se da će serija biti premijerno prikazana na ,,Max"-u u nekom trenutku 2026., piše Hola! .

Ko je snima?

Proces zapošljavanja ekipe je bio dug. Deadline je izvestio da se nekoliko američkih i britanskih pisaca našlo u užem krugu, uključujući Frančesku Gardiner, poznatu po svom radu u „Naslednicima“, Ketlin Džordan, kreatorku „Teenage Bounty Hunters“ i Toma Morana, tvorca serije  „Đavolji sat“. ” Autorka knjige, Dž.K. Rouling je navodno bila uključena u proces zapošljavanja.

Dž.K.

JEP Celebrity Photos / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Očekuje se da će konačna odluka biti doneta u junu.

Šta je sa glumcima?

Ne zna se mnogo o glumcima koji će biti izabrani, osim da će imati između 11 i 12 godina. Prema Blojs, glavne uloge će se pojaviti nakon što se angažuje glavni pisac. „Pokušavali smo da sve radimo sami“, rekla je nedavno. „Nismo izlazili u agencije. Imamo svoj unutrašnji proces u kome smo razmišljali o ljudima, ali nismo želeli da tražimo po svetu.”

Da li će se stara ekipa ponovo pojaviti u seriji?

Danijel Redklif, Rupert Grint i Ema Votson su razvili svoje glumačke karijere nakon svog rada u filmovima o Hari Poteru. Ako bi glumili u seriji, to bi verovatno povećalo njenu popularnost. Ipak, za sada se čini da je to malo verovatno.

„Koliko sam shvatio, oni pokušavaju da počnu iznova i siguran sam da će ko god da ih pravi želeti da ostavi svoj trag i verovatno neće želeti da smišlja kako da ubaci starog Harija negde“, rekao je Radklif za ComicBook.com. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading