Ema Votson održala modnu lekciju: Čuvena Hermiona u oversize odelu bele boje za čistu desetku

Olja Jelić Vesti 09.09.2023 11:25 0

Lepa Hermiona iz serijala o Hariju Poteru na US openu je servirala stil bez mane!

Ema Votson

Profimedia

Slavna glumica Ema Votson posetila je turnir US open, koji se trenutno igra u Njujorku, ali definitivno nije bila samo jedno od brojnih poznatih lica. Naprotiv, ona se izdvojila fantastičnim stilom, a njen šik stajling obeležio je početak septembra u Velikoj Jabuci.

Naravno, premda većina dolazi kako bi pratila mečeve, US open i ostali veliki teniski turniri jesu mesto koje pruža priliku i za isticanje fenomenalnim stajlinzima.

Hermiona iz filmskog serijala o Hariju Poteru to dobro zna, pa je birala čist primer urbane elegancije, dok je iz publike gledala žensko četvrtfinale.

 

 

Ovaj stajling dobro joj je došao, jer je na tribinama pored nje sedela slavna Ana Vintur, urednica Voga, koja je poznata kao britka sablja u svetu mode kada je u pitanju stil i dobar ukus.

Naime, njih dve su povremeno ćaskale, a sudeći po Aninom osmehom, Emino društvo joj je i te kako prijalo, te joj se dopao i njen autfit.

Ema je ponela bele pantalone širokog kroja sa belim sakom na dvostruko kopčanje, koji je zbog vrućine brzo skinula, pa otkrila da ispod njega nosi jednostavan crni top.

 

 

Ema nije nosila potpetice, već papuče, ali luksuzne papuče brenda The Row, koje koštaju 638 dolara, a uz to je ponela i crnu torbicu.

Jednostavno, ali perfektno.

 

Komentari (0)
Loading