Svi kažu da izgleda kao da mu je mama: Kijanu Rivs i njegova devojka privukli veliku pažnju na crvenom tepihu

Vesti 14.04.2024 14:48 0

Njih dvoje su sinoć prošetali crvenim tepihom na jednom događaju i nisu krili koliko se vole.

kijanu rivs sa devojkom

Profimedia

Kijanu Rivs (59) i njegova devojka Aleksandra Grant koja je pet godina mlađa od njega, pojavili su se sinoć na „Moca Gali“. Zajedno su prošetali crvenim tepihom i ukrali svu pažnju.

Strani mediji pišu da su kasnije pred svima razmenjivali nežnosti. Oni se inače ne pojavljuju često zajedno u javnosti, a kada to urade, uvek izazivaju oprečne reakcije zbog Aleksandrinog izgleda, odnosno sede kose koju ona ne želi da farba jer voli da bude prirodna. Zato svi komentarišu da izgleda kao da je mama poznatom glumcu, a ne devojka, odnosno da deluje kao da je starija od njega iako je mlađa pet godina. Kako god bilo, njih dvoje se vole i ne ustručavaju da to pokažu kad god se zajedno pojave u javnosti.

kijanu rivs sa devojkom

Profimedia

 

„Dobra stvar kod zaljubljivanja u odraslom dobu je to što što izgradite karijeru pre nego što veza počne. Tako je kod mene bilo. Osećam se vrlo samouvereno u svojoj vezi i na crvenom tepihu, i u paru i sama", izjavila je jednom Aleksandra za „Pipl“.

Njih dvoje su se prvi družili i sarađivali na knjizi „Oda sreći“, koju je napisao Kijanu, a Aleksandra je ilustrovala. Tokom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u ljubav.

Komentari (0)
Loading