U četvrtoj deceniji sela za volan: Kardi Bi otkrila zašto je konačno odlučila da nauči da vozi, razlog će vas prosto oduševiti

Vesti 13.04.2024 17:29 0

Sesija na Instagramu uživo izazvala je nervozu i smeh dok se Kardi borila sa izazovima vožnje

Kardi

CraSH / Zuma Press / Profimedia

Dok je odrastala, Kardi Bi nikada nije videla potrebu da nauči kako da vozi, jer Njujork nudi svojim stanovnicima brzi tranzitni sistem koji povezuje oblasti Menhetna, Bruklina, Kvinsa i Bronksa. Međutim, rep senzacija živi ekstravagantnim načinom života, što ju je navelo da nabavi luksuzna vozila, iako nikada nije sela za volan.

Majka dvoje dece je sada odlučila da to promeni. Nedavno je na Instagramu uživo podelila uvid u svoj najnoviji poduhvat: učenje vožnje. U iskrenom video snimku, umetnica koja je osvojila Gremi se može videti kako vozi automobil ulicama svog komšiluka, vođena svojim instruktorom vožnje koji joj je pomagao kroz ovo novo putovanje ka nezavisnosti.

Međutim, ono što Kardijine časove vožnje izdvaja od uobičajenih je vozilo koje je odabrala za svoje prvo putovanje — zapanjujući ,,SUV Rolls-Royce Cullinan". Dok se većina početnika odlučuje za skromnije automobile, Kardi je, verna svom blistavom stilu, odlučila da uči u vrhunskom luksuzu.

Kardi Bi nije imala izbora

U svom karakterističnom maniru, Kardi Bi se duhovito osvrnula na svoj izbor automobila, objašnjavajući svojim pratiocima: „Ne pokušavam da budem buržujka i sve to, ali bukvalno, ovde imam samo ,,Bentley" i moj ,,Rolls-Royce". Ne mogu da pronađem ključeve ,,Bentley"-a otkako sam se preselila u svoju novu kuću. Dakle, nemamo izbora."

 

 

Sesija na Instagramu uživo izazvala je nervozu i smeh dok se Kardi borila sa izazovima vožnje, zadržavajući svoj poznati šarm. Uprkos svom prvobitnom strahu, ona je sa entuzijazmom prihvatila to iskustvo, pokazujući svoju odlučnost da osvoji još jedan aspekt svog života.

Pravi razlog zašto Kardi Bi uči da vozi u 31. godini života

Nakon časa vožnje, Kardi je otkrila motivaciju iza njene odluke da nauči da vozi u ovoj fazi svoje karijere. Otkrivajući više ličnu stranu, rekla je da joj je terapeut savetovao da usvoji nove, zdrave navike kako bi ublažila stres i pronašla ravnotežu usred svog zauzetog rasporeda.

„Moja terapeutkinja je rekla da moram da steknem zdravu naviku jer je rekla da sam previše uključena u posao i posao prevladava mojim životom“, priznala je Kardi publici. „Rekla je da sat vremena dnevno, moram da praktikujem zdravu naviku. Jedna od zdravih navika koju biram je vožnja. Dakle, danas je moj prvi dan.”

Reperkino učenje vožnje pokazuje njenu spremnost da izađe iz svoje zone udobnosti i naglašava važnost brige o sebi i ličnog rasta, objašnjava Hola!

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading