Blam godine: Kardi Bi doživela urnebesan incident pred Paris Hilton i Rijanom, i nije joj bio prvi put

Vesti 04.04.2024 11:03 0

Objasnila je svoju naviku da se smeje, posebno u prisustvu poznatih ličnosti poput Paris Hilton i Rijane...

Kardi

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Kardi Bi, koja nema dlake na jeziku, nedavno je podelila urnebesni, ali upečatljiv trenutak iz svoje večeri sa slavnim koleginicama Rijanom i Paris Hilton. U prenosu uživo na Instagramu, reperka je ispričala svoju neugodnu situaciju nakon što je shvatila da joj je hrana zaglavljena u zubima tokom celog njihovog razgovora.

Umetnica koja je osvojila Gremi nije se suzdržala dok je opisivala scenu, priznajući: „Jela sam, bila sam gladna. Objasnila je svoju naviku da se smeje, posebno u prisustvu poznatih ličnosti poput Paris Hilton i Rijane. Kardi je objasnila: „Znate, kada se smejem, postajem nervozna. Unela sam se u lice Paris Hilton. Sedimo jedna pored druge.”

Međutim, komični preokret se desio kada je Kardi po povratku kući otkrila da je tokom večeri nesvesno nosila manje nego blam dodatak, tj. komad hrane zaglavljen u njenim zubima. „Kada sam stigla kući i primetila sam da sam se bukvalno zakopala u krevet“, priznala je, posramljena situacijom. Na kraju krajeva, ko nije iskusio užasnutost otkrivanjem nečeg neočekivanog zaleglo u zube nakon društvenog okupljanja?

Iako Kardi B nije otkrila gde je naišla na Rijanu i Paris Hilton, pojavile su se spekulacije da su se putevi ovih slavnih dama ukrstili na događaju prikupljanja sredstava koji je održao Džejson Li, izvršni direktor Hollywood Unlocked, u Los Anđelesu, kako je izvestio People.

Ovaj incident nije prvi put da se Kardi Bi suočila sa stomatološkim dilemama u vezi sa hranom. U šaljivom video snimku koji je podeljen na TikTok-u prošlog meseca, otkrila je kako joj je jedna od navlaka ispala nakon što je uživala u ustajalom bejglu. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading