Kao sav normalan svet: Džef Bezos i na odmoru na jahti vrednoj pola milijarde dolara predano radi

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 18:08 0

Poznati milijarder Džef Bezos i za vreme svog odmora u Italiji uslikan je kako kombinuje lepo i korisno, povremeno se brčne ali se brzo vrati svojim poslovnim obavezama.

Džef Bezos

Shutterstock

Milijarder Džef Bezos i vlasnik Amazona uslikan je sa svojom partnerkom Loren Sančez i grupom prijatelja kako odmara na svojoj mega jahti na Kapriju u Italiji.

Međutim, ono što je privuklo pažnju paparaca je to da se Džef ponaša poput sasvim običnog čoveka. Neko bi pomislio obzirom na njegovo bogatstvo koje broji u milijardama da on na odmoru isključivo uživa, međutim uopšte nije tako.

On je izuzetno uspešan preduzetnik, njegove milijarde nisu došle preko noći već su produkt napornog rada i hrabrosti. To se zaista i da primetiti jer se nakon ispijanja kafe i malo plivanja sa prijateljima vratio svojom poslovnim obavezama na laptopu.

Džef i Loren već danima uživaju na njegovoj novoj jahti vrednoj 500 miliona dolara, kao i u čarima mora i leta. Svetski mediji su preneli vest da je i zaprosio svoju devojku, zbog koje je navodno ostavio ženu.

 

 

Mnogi kažu da je Loren prava srećnica jer je upecala zgodnog muškarca, koji je pored toga veoma imućan. Od kako se razveo i počeo javno da izlazi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom, Džef Bezos se sasvim promenio. Počeo je da ulaže u svoj izgled, a pored teretane, mnogi smatraju da je i estetskim zahvatima podmladio lice.

 

Komentari (0)
Loading