Princ Vilijam prekinuo ćutanje nakon dijagnoze Kejt Midlton: Njegov potez zbunio javnost

Slobodanka Ćorić Vesti 11.04.2024 15:22 0

Kejt je privremeno napustila javne angažmane kao i društvene mreže, a za to vreme ni princ Vilijam nije bio aktivan, sve do nove objave koja je mnoge iznenadila

Kate Middleton

Shutterstock

Pošto je javno objavila dijagnozu raka, svi čekaju da princ Vilijam, budući prestolonaslednik i suprug bolesne princeze od Velsa - Kejt Midlton, iznese svoju stranu priče. Sada se prvi put oglasio na Instagramu, a iako su svi pretpostavljali da će u objavi pomenuti suprugu ili otkriti kako napreduje oporavak, princ je ovoga puta odao priznanje svom omiljenom sportisti.

On se u kratkom saopštenju zahvalio engleskoj fudbalerki Rejčel Dejli, koja je najavila povlačenje iz ženske reprezentacije sa kojom je osvojila Kup Evrope 2022. godine. Vilijam je veliki navijač Birmingema Aston Vile, za koju igra Rejčel.

"Hvala vam na toliko nezaboravnih nastupa za Lavice! Sada vam želim puno golova za Vilu!" napisao je u svom postu.

Princeza od Velsa je u svom videu istakla da joj je suprug najveći oslonac u njenoj bolesti, a pošto je saznala za to, povukla se i privremeno napustila javne angažmane kao i društvene mreže. Za to vreme princ Vilijam nije ništa objavio do saopštenja o plavokosoj fudbalerki.

Komentari (0)
Loading