Zabrinuti i uznemireni: Nakon Čarlsove dijagnoze Kejt i Vilijam bi mogli da zauzmu tron?

Slobodanka Ćorić Vesti 08.04.2024 10:53 0

Kralj Čarls je započeo lečenje, a Vilijam i Kejt su zabrinuti jer postoji mogućnost da naslede tron

kejt midlton

Shutterstock

Nakon dijagnoze raka kod kralja Čarlsa III. (75), princ Vilijam (41) i princeza Kejt Midlton (42) veoma su uznemireni i zabrinuti da bi mogli da postanu kralj i kraljica.

Čarls i Kejt boluju od raka i podvrgnuti su lečenju tako da će Vilijam zameniti ulogu oca, a supruga će mu se pridružiti kada se oporavi, piše Miror.

"Posle Čarlsove dijagnoze, Vilijam i Kejt su sve bliži tronu. Rečeno mi je da im ta perspektiva izaziva jaku anksioznost", rekla je Tina Braun, bivša urednica Vaniti fera.

Kako prenose strani mediji, Čarls se na Uskrs pojavio u kapeli Sv. Trka se u zamku Vindzor, a zdravlje mu se popravlja. Kralj se rukovao i razgovarao sa okupljenima u zamku nakon mise. Ipak, on se i dalje leči od raka, a mnogi su i dalje zabrinuti.


Podsetimo, Kejt je u januaru u Londonu bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena, nakon čega je rečeno da će se vratiti svojim obavezama na Uskrs. Ali tokom pregleda joj je dijagnostikovan rak.
Kraljevska porodica je neko vreme ćutala o njenoj dijagnozi jer je princezi „trebalo vremena“ da deci, Džordžu, Šarloti i Luiju, objasni svoju dijagnozu na „prikladan za njih način i da ih uveri da će biti dobro“.

Komentari (0)
Loading