"Isti je tata!": Gvinet Paltrou čestitala sinu 18. rođendan, svi su šokirani koliko liči na oca

Olja Jelić Vesti 10.04.2024 10:00 0

Glumica Gvinet Paltrou je na Instagramu čestitala 18. rođendan sinu Mosesu, kojeg su obožavatelji na društvenim mrežama uporedili s ocem, muzičarem Krisom Martinom

Gvinet Paltrou i sin

Printscreen/Instagram

Glumica Gvinet Paltrou je na Instagramu čestitala 18. rođendan sinu Mosesu, kojeg su obožavatelji na društvenim mrežama uporedili s ocem, muzičarem Krisom Martinom.

"Srećan ti 18. rođendan, moj sine. Tako sam ponosna na to ko si. Volim tvoju osetljivost, briljantnost i suptilni humor. Divim se kako duboko ulaziš u područja koja te zanimaju, postajući stručnjak za sintove iz osamdesetih i francuski novi talas. Neverovatno sam ponosna na osobu kakva si danas, kad prelaziš prag ulazeći u odraslo doba. Volim te više nego što se rečima može reći", napisala je glumica.

 

 

"Pljunuti tata"

Fanovi su ispod objave komentirali Mosesov izgled. "Više liči na Krisa nego Kris!", "Opa! Moses je pljunuti Kris", "Isti tata", "Pljunuti Kris", "Nadam se da zna da peva kao tata", pisali su u komentarima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

 

 

Inače, Moses ove godine kreće na koledž, a njegova majka je jako ponosna na njega. Gvinet i Kris, osim Mosesa, imaju i ćerku Epl (19) koja je studentkinja. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading