Britni Spirs napravila pometnju: Podelila snimak sa bivšim mužem, ali ono što je posle uradila je zbunilo sve

Olja Jelić Vesti 06.04.2024 15:18 0

Pevačica je za sebe rekla da je "komplikovana i osetljiva" osoba i tvrdi da joj je bilo "mnogo lakše" kad je bila mlađa

Britni Spirs

Shutterstock

Britni Spirs se na Instagramu osvrnula na svoj kratkotrajni brak s bivšim suprugom Semom Asgarijem.

Podelila je video kako pleše sa glumcem, a on ju je bez preteranog napora vrteo i podizao u vazduh. Na objavljenom snimku delovali su srećno, a ples su završili i poljupcem. Doduše, snimak je ubrzano izbrisan, a u opisu objave je pevačica suptilno nagovestila da njihova propala romansa nije bila baš "med i mleko":

- Ponekad je teško osvrnuti se unazad, ali je presudno... Iskreno sam preosetljiva u većini situacija - priznala je Britni u opisu objave. Ova 42-godišnja dobitnica Gremija osvrnula se na složenost ljubavnih odnosa, objašnjavajući kako ih većina doživi "čudne obrte", piše Page Six.

- Ponekad govorim o svojoj prošlosti jer želim da se zaštitim od istih grešaka kao pre! - rekla je pevačica i dodala da uči na greškama.

Britni Spirs

Printscreen/Instagram

 

Pevačica je za sebe rekla da je "komplikovana i osetljiva" osoba te je utvrdila da joj je bilo "puno lakše" kad je bila mlađa.

- Osećam da sam tad više verovala ljudima i da još nisam iskusila okrutnost sveta - napisala je.

- Nedostaje mi da budem ranjiva i otvorena prema ljudima. Ako me poznajete, znate kako i koliko volim... Volim previše i osećam se neprijatno po pitanju toga. To je osobina koju želim da zadržim, ali nije sve med i mleko u vezama - objasnila je Britni i objavu izbrisala sat vremena nakon što je podelila.

Britni Spirs

Printscreen/Instagram

 

 

Njen bivši muž podneo je zahtev za razvod braka od 42-godišnje pevačice u avgustu prošle godine, nakon godinu dana braka, a kao službeni datum njihovog rastanka naveden je 28. jul prošle godine. To je usledilo usred optužbi da je Britni bila "neverna i nasilna". U to vreme Ashari navodno je pričao prijateljima da mu je pevačica povredila oko tokom jedne od njihovih svađa. Prema TMZ-u, prekretnica u odnosu, odnosno, ključni događaj koji je doveo do njihovog razvoda odnosio se na optužbe da ga je varala s jednim od svojih članova posluge i tražila od drugog člana osoblja da je snimi golu.

Britni neretko deli svoje misli i svakodnevicu sa svojim pratiteljima, a uz nedavne golišave snimke, objavila je video na kojem se šali kako pere lice poput mačke, dok liže svoje prste i trlja područje očiju. Ove godine obeležava se 25. godišnjica od kada je ikona izbila na muzičku scenu. Ona je 1999. objavila svoj debitantski album "...Baby One More Time", a obožavatelji se nadaju njenom povratku na pozornicu kako bi obeležili godišnjicu. Doduše, izgleda da će ostati razočarani.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading