Ovo je VENČANICA koju je Britni Spirs nosila: Košta čitavo bogatstvo i kreacija je NAJPOZNATIJE svetske dizanerke

K.Ć. Vesti 12.06.2022 15:00 0

U četvrtak uveče, pop zvezda Britni Spirs udala se za svog verenika Sema Asgarija u svojoj rezidenciji u Tauzend Ouksu u Kaliforniji

Ovo je VENČANICA koju je Britni Spirs nosila: Košta čitavo bogatstvo i kreacija je NAJPOZNATIJE svetske dizanerke

Printscreen/ Instagram

Na listi gostiju su bile poznate ličnosti poput Madone, Paris Hilton, Dru Barimor i Donatele Versaće, koja je dizajnirala venčanicu za Spirs.

Mlada je nosila elegantnu haljinu koju je dizajnirala Donatela Versaće i klasični dugi veo sa satenskim porubovima.

Svadbeni stajling neveste istakao je dijamantski nakit poznatog brenda Stefani Gotlib.

- Znali smo da Britnina venčanica ima klasičnu siluetu otvorenog vrata, pa smo dizajnirali bezvremenske dodatke da upotpune stil - rekla je Stefani za Vogue.

Ispred kuće bračnog para, koja je za tu priliku bila okićena ružama, stajao je beli konj sa zlatnom ofarbanim kopitima, koji je vukao kočiju. Desetominutna ceremonija održana je pod šatorom ukrašenim ružama. Među gostima su bili Madona, Selena Gomez, Dru Barimor, Paris Hilton i Karter Reum, Keti Hilton, Marija Menunos, Ansel Elgort, Vill.i.am i Donatela Versače.

Nakon ceremonije, došlo je vreme za slavlje. Britni se tri puta presvlačila na venčanju. Crna mini haljina, dvobojna kreacija i na kraju crvena mini haljina - sve je to dizajn Versaća. 

Par nije imao prvi ples, ali su Selena Gomez, Madona i mlada zajedno plesale, a zatim su Paris i Britni otpevale "Stars Are Blind".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading