Aplauz za potez: Bili Ajliš odala počast svojim fanovima na poseban način, nisu mogli da veruju šta su dočekali!

Vesti 06.04.2024 17:03 0

U roku od nekoliko sati, hešteg #billieeilishclosefriends postao je popularan na Tviteru...

Bili Ajliš

ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zamislite da se probudite jednog jutra, pružite ruku preko svog noćnog ormarića, otvorite Instagram i otkrijete da vas je vaša omiljena slavna ličnost dodala na listu svojih ,,bliskih prijatelja" na Instagramu.

Pa, to se stvarno desilo srećnoj grupi obožavalaca Bili Ajliš, koji su ostali zapanjeni nakon što su dobili pristup nizu ekskluzivnih klipova i slika koje je objavila pevačica koja je devet puta osvojila Gremi.

Samo nekoliko odabranih od njenih 115 miliona pratilaca je dodato na prestižnu listu.

Ako niste upoznati sa konceptom ,,bliskih prijatelja", Meta sajt za deljenje slika vam omogućava da koristite različite nivoe deljenja sadržaja.

A ako je vaš nalog javan, onda ćete moći da napravite posebnu listu pratilaca sa kojima ćete moći da delite svoj privatni sadržaj.

Bili je uradila upravo to, podelivši svoju prvu sliku sa svojim ,,bliskim prijateljima".

Pevačica je pokazala potpuno novu tetovažu koju je dobila.

Bili

Printscreen/Instagram/billieeilish

 

U roku od nekoliko sati, hešteg #billieeilishclosefriends postao je popularan na Tviteru, sa stotinama korisnika koji su pristupili aplikaciji društvenih medija da se pitaju zašto i kako su tačno dodani.

Deleći snimak ekrana na mreži, jedan obožavalac je zadirkivao: „Mama: zašto je Bili Ajliš na tvom venčanju??“ ja: to je moj najbolji prijatelj."

 

 

Drugi je potom podelio snimak ikone YouTube-a Triša Pejtas kako jede sa isečenim kartonom, komično je napisala: „Ja i Bili Ajliš nakon što me je dodala svojim bliskim prijateljima“.

Na drugom GIF-u glumac ,Birmingemske bande" Kilijana Marfija koji je osvojio svog Oskara na ovogodišnjoj ceremoniji, drugi je to napisao: „Kako se osećam nakon što sam sebe video u bliskim prijateljima Bili Ajliš na Instagramu“.

Bili

Printscreen/Instagram/billieeilish

 

Četvrti se našalio: „Otvaranje Instagrama i pretvaranje da me je Bili Ajliš stavilo me na listu svojih bliskih prijatelja.

Uzbudljiva vest stiže samo nekoliko dana nakon što je Bili podelila odgovor nekolicini obožavalaca Tejlor Svift, koji su verovali da je bacila senku na kantri pop zvezdu, prenosi Tyla.

Tejlor Svift na dodeli Gremija

Profimedia

 

U slučaju da niste obavešteni, Bili je nedavno dala intervju za Billboard gde je podelila svoja razmišljanja o održivosti, kada se naizgled obrušila na Tejlor.

„Neki od najvećih umetnika na svetu prave 40 je***ih različitih vinil paketa koji imaju drugačiju jedinstvenu stvar samo da bi vas naveli da nastavite da kupujete više“, rekla je ona.

 

 

Bili je nastavila: „Ne mogu čak ni da vam opišem koliko je to rasipno. Smatram da je to zaista frustrirajuće kao neko ko se zaista trudi da bude održiv i da čini najbolje što mogu i pokušava da uključi sve u svoj tim da bude održiv“.

Obožavaoci veruju da je ovo moglo da bude usmereno na pevačicu pesme ,,Love Story" Tejlor, budući da je objavila nekoliko različitih malo izmenjenih fizičkih i digitalnih verzija svojih novih albuma nakon što se posvađala sa menadžerom Skuterom Braunom.

I nakon što je našla na udaru njenih fanova, Bili je ove nedelje pojasnila da nije ukazivala na nekog određenog umetnika dugačkom izjavom na Instagramu.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading