Svi joj zavide: Tejlor Svift dobija veliko iznenađenje, i to sa njenim srećnim brojem koji je za mnoge nesrećan

Vesti 03.04.2024 21:18 0

Broj 13 je tokom godina imao poseban značaj u karijeri pevačice pesme „Cruel Summer”...

Tejlor Svift na dodeli Gremija

Profimedia

SiriusXSM je najavio da pokreće ceo kanal posvećen pop superzvezdi Tejlor Svift.

'Channel 13 (Taylor's Version)', nazvan po Sviftinom poznatom srećnom broju, biće lansiran 7. aprila, 13 dana pre nego što 34-godišnjakinja objavi svoj novi album, ,,The Tortured Poets Department".

„13. dan kanala, petak, 19. april, poklapa se sa objavljivanjem novog albuma Tejlor Svift ,,The Tortured Poets Department“, navodi se u saopštenju SiriusXSM-a u utorak. „Channel 13 (Taylor’s Version) će puštati ceo album koji počinje da se završava neprekidno tokom vikenda.

Fanovi će takođe moći da podele svoje priče i iskustva sa Tejlor i njenom muzikom na kanalu, prema izdanju. Kanal će biti dostupan do 6. maja.

Broj 13 je tokom godina imao poseban značaj u karijeri pevačice pesme „Cruel Summer”.

Sviftova je 2009. godine za MTV News rekla: „Rođen sam 13.. U petak 13. napunila sam 13 godina. Moj prvi album je postao zlatan za 13 nedelja. Moj prvi hit imao je uvod od 13 sekundi. Kada god bih osvojila nagradu sedela sam ili na 13. mestu, 13. redu, 13. sekciji ili redu M, što je 13. slovo. U suštini, kad god se u mom životu pojavi 13, to je dobra stvar."

Muzičarka je takođe najavila ,,The Tortured Poets Department" nakon svog 13. Gremija još u februaru.

„Želim da se zahvalim članovima Akademije za snimanje što su glasali na ovaj način. Ali znam da je način na koji je Akademija za snimanje glasala direktan odraz strasti fanova“, rekla je Sviftova tokom svog govora o priznanju najboljeg. pop vokalni album za Midnights. „Zato želim da se zahvalim fanovima tako što ću vam reći tajnu koju sam krio od vas poslednje dve godine, a to je da moj potpuno novi album izlazi 19. aprila.

tejlor svift

Profimedia

 

Dodala je: "Zove se ,,The Tortured Poets Department". Idem da objavim naslovnicu čim dođem iza scene. Hvala. Volim vas. Hvala."

„Sve je pošteno u ljubavi i poeziji...“, napisala je Sviftova pored naslovnice albuma na Instagramu odmah po napuštanju Gremija.

Ovo će biti Sviftin 11. studijski album.

Zvezda, koja je osvojila nagradu za izvođača godine na dodeli muzičkih nagrada iHeartRadio 2024. u ponedeljak, trenutno je na pauzi od svoje turneje ,,Eras" nakon što je prošlog meseca završila turneju u Singapuru.

Sledeći put će izaći na scenu 9. maja, kada započinje evropski deo svoje turneje svojim prvim nastupom u pariskoj La Defens areni, prenosi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading