Tračevi se množe: Hejli i Džastin na pragu razvoda, izvor konačno otkrio šta se dešava sa slavnim parom

Vesti 05.04.2024 21:13 0

Nedavne glasine o tome da je njihova veza u problemima brzo su razbili izvori bliski paru...

Hejli i Džastin Biber

Profimedia

Javnost često istražuje i spekuliše o vezama slavnih. Džastinu Biberu i Hejli Boldvin Biber ova stvarnost nije strana. Uprkos upornom čavrljanju i šaputanju sumnje oko njih, par ostaje nepokolebljiv.

Džastin i Hejli, koji su se venčali 2018. godine, postali su poznati po svojoj zadivljujućoj ljubavnoj priči, koja je dokumentovana na raznim platformama društvenih medija i tabloidima. Uprkos usponima i padovima, trijumfima i nevoljama, ostali su privrženi jedno drugom. Nedavne glasine o tome da je njihova veza u problemima brzo su razbili izvori bliski paru.

Izvor je rekao za People da Džastinu i Hejli „stvarno dobro ide“ i da im razvod nije na planu, čime se završavaju sve spekulacije o statusu njihove veze.

Hejli se u martu oglasila na društvenim mrežama kako bi se direktno pozabavila uskovitlanim glasinama, odbacivši tu pretpostavku objavom na svom Instagramu. 

„Samo za vašu informaciju priče i stalne 'slepe stavke' koje vidim na TikTok-u su 100% pogrešne. Napravljene su iz ničega... Dolazite iz zemlje zabluda...", napisala je Hejli. „Znam da je možda zabavno hraniti ove priče, ali znajte da su one uvek lažne xx žao mi je što vam kvarim.“

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Ovaj iskren odgovor od Hejli došao je usred talasa spekulacija koje je podstakao njen otac, Stiven Boldvin, koji je podelio objavu Viktora Marksa, osnivača ,,All Things Possible Ministries", tražeći molitve za par. Iako je namera iza objave i dalje nejasna, ona je poslužila kao podstrek za mlin glasina, podstičući nova nagađanja o stanju odnosa Džastina i Hejli.

Umesto da dozvole da tračevi utiču na njih, Džastin i Hejli se fokusiraju na svoju ljubav i posvećenost jedno drugom. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading