Čak i liče: Poznata emisija otkria da je Skarlet Johanson u srodstvu sa zvezdom filma ,,Fatalna privlačnost", mreže se uzdrmale!

Vesti 03.04.2024 20:27 0

Johanson i Daglas su se pojavili u najvećem delu Marvelovog filmskog univerzuma, ,,Osvetnici: Kraj igre" iz 2019., kao Nataša Romanov i Henk Pim...

Skarlet

Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Majkl Daglas je otkrio da mu je koleginica glumica takođe daleka rođaka: Skarlet Johanson.

U PBS seriji ,,Finding Your Roots", voditelj Henri Louis Gejts Mlađi. otkrio je da je zvezda filma ,,Crna udovica"  rođaka Daglasa (79).

,,Šališ se?" upitao je vidno šokirani Daglas u emisiji. „Oh, to je neverovatno. U redu. Ovo je super. Ovo je TAKO dobro."

Prema Gejtsu i njegovoj „knjizi života“ koja sadrži istraživanja profesionalnih genealoga, Daglas i Johanson (39), „dele identične grane DNK na četiri različita hromozoma“.

Ogranci zajedničkog DNK dvoje glumaca „pojavljuju se na Skarletinoj majčinoj liniji, koja seže do jevrejskih zajednica u istočnoj Evropi“, objasnio je Gejts Daglasu.

„To je neverovatno“, odgovorio je dobitnik Oskara. Zatim je izjavio: „Pa, radujem se sledećem susretu sa Skarlet!“

Johanson i Daglas su se pojavili u najvećem delu Marvelovog filmskog univerzuma, ,,Osvetnici: Kraj igre" iz 2019., kao Nataša Romanov i Henk Pim.

Daglas je prvo dete glumaca Kirka Daglasa i Dajane Hil. Njegovi baba i deda po ocu bili su ruski Jevreji koji su emigrirali u Ameriku. Zvezda Metoda Kominski, koja ima troje dece, u braku je sa velškom glumicom Ketrin Zita Džouns od 2000. godine.

majkl daglas

Shutterstock

 

Epizoda serije od 2. aprila u kojoj se pojavljuje Daglas, pretposlednji deo 10. sezone ,,Finding Your Roots", takođe uključuje Lenu Danam. Autorka-rediteljka-glumica je na sličan način saznala za odnos sa slavnim precima, deleći „najmanje jednog zajedničkog pretka“ sa kolegom režiserom Lerijem Dejvidom, prema Gejtsu.

„Ovo je najtoplija informacija koju sam ikada mogla da dobijem“, odgovorila je Danamova (37) sa strahopoštovanjem. ,,Moj muž će poludeti!"

,,Finding Your Roots" od 2012. godine otkriva genealoška iznenađenja za poznate javne ličnosti. Među brojnim otkrićima serije su Edvard Norton koji saznaje da su on i Džulija Roberts genetski rođaci, Keri Vašington shvata da je začeta preko donatora sperme, Bob Odenkirk otkriva veze sa kraljem Čarlsom i Nejtanom Lejnom, a Viola Dejvis saznaje da je u srodstvu sa Anitom Hil.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading