Ima 56 godina, a lice kao da joj je 20 manje! Džulija Roberts otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Vesti 16.01.2024 11:49 0

Holivudska miljenica Džulija Roberts, sa 56 godina i dalje osvaja svojom lepotom i prepoznatljivim osmehom.

džulija roberts

Shutterstock

Džulija Roberts je nedavno dala intervju za magazin „Vog“, u kome je, između ostalog, govorila i o lepoti. Na pitanje o tome šta je tajna njenog mladolikog izgleda, ona se našalila: „Kiseljenje u teglama. Dakle, stavljam glavu u teglu svake druge subote na 18 sati. Čini čuda. Ali miris je užasan“. Poznato je da je Džulija duhovita, pa je tu osobinu pokazala i ovog puta.

Dodala je da je uverena da je ključ mladolikosti u osobama i iskustvima, a pomaže i genetika: „Dobri geni, život koji je ispunjen i, obično to kažem kao šalu, verujem u ljubav. Verujem da me moj suprug voli i brine za mene tako da se osećam duboko, duboko srećnom. I kad god vidite nekoga ko je srećan, nije važno koliko ima godina“, zaključuje glumica.

Lepa glumica inače ne voli da drži dijete i da gladuje, ali pazi šta jede i povremeno izbaci grickalice i slatkiše kako bi organizam očistila od toksina. Takođe, pije mnogo vode.

Kaže da uvek pre spavanja obavezno očisti lice gelom za skidanje šminke, tonikom i namaže kremu sa kolagenom. Ne krije i da je nekoliko puta radila neinvazivne tretmane za podmlađivanje.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading