Obožava mob wife estetiku: Latino divu Džej Lo bilo je nemoguće ne primetiti u ovom modnom izdanju

Olja Jelić Vesti 03.04.2024 11:30 0

Dženifer Lopez snimljena je kako izlazi iz svog penthausa vrednog 25 miliona dolara na Menhetnu ovog utorka, a glumicu je teško bilo ne primetiti zbog izdanja u kom se pojavila

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez snimljena je kako izlazi iz svog penthausa vrednog 25 miliona dolara na Menhetnu ovog utorka, a glumicu je teško bilo ne primetiti zbog izdanja u kom se pojavila.

Naime, popularna Džej Lo za jutarnje pojavljivanje na kiši birala je glamuroznu smeđu bundu koju je sparila sa sivom rolkom i crnim uskim pantalonama.

Izgled je upotpunila belim patikama, a uz sve to nosila je i naočare za sunce.

 

 

 

Deluje da 54-godišnja glumica ne odustaje od trenda sezone nazvanog "mob wife aesthetic" tj. estetika žene mafijaša koji podrazumeva upravo bunde, zlatni nakit kao i odeću sa istaknutim logotipima.

Za spomenuti trend zaslužna je klasična američka dramska serija "Porodica Soprano". Ova serija, koju mnogi smatraju najboljom TV serijom svih vremena, postala je viralna na TikToku tokom februara.

Značajne žene koje nadahnjuju estetiku uključuju Karmelu Soprano iz spomenute serije i članice glumačke ekipe reality TV showa "Mob Wives" kao što su Drita D'Avanzo i Karen Gravano.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading