Mamina dvojnica: Kejti Holms i ćerka iskoristile praznični vikend na pravi način, svi su gledali njihove kul autfite

Vesti 30.03.2024 17:55 2

Kejti je nosila zabavan kaki ansambl, sportske pantalone širokih nogavica i odgovarajući džemper sa zelenim kišnim mantilom...

Kejti

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izgleda da Kejti Holms i njena ćerka Suri Kruz imaju uzbudljive planove za praznični vikend. Majka i ćerka su primećene u četvrtak kako nose prtljag.

Veoma privatna porodica verovatno neće deliti novosti o tome gde su krenuli, ali ih je lepo videti kako provode kvalitetno vreme zajedno.

Suri je izvukla slatki ružičasti kofer, pokazujući svoj lični stil. Ona je pratila stope svoje mame kada je u pitanju moda, noseći smele crvene pantalone sa zabavnim belim i crnim dizajnom. Nosila je tamnoplavi kaput preko odgovarajućeg džempera, i udobno se osećala noseći crne patike. Imala je i torbu preko ramena.

Kejti je nosila zabavan kaki ansambl, sportske pantalone širokih nogavica i odgovarajući džemper sa zelenim kišnim mantilom. Nosila je udobne sandale i elegantne naočare za sunce. Dok je Suri koristila kofer, Kejti je nosila torbu preko ramena.

Njihovih poslednjih nekoliko meseci pre nego što Suri krene na fakultet

Kejti deli Suri sa bivšim mužem Tomom Kruzom, koji je nedavno rekao da je prekinuo vezu sa 36-godišnjom ruskom damom iz visokog društva, Elsinom Hajrovom. Međutim, više izveštaja kaže da glumac više nema odnos sa svojom 17-godišnjom ćerkom.

Kejti i Suri su zajedno stvarale uspomene u poslednjoj deceniji i veoma su bliske. Suri 18. aprila puni 18 godina i uskoro će krenuti na fakultet, gde će studirati modu. Iako nije otkriveno koji su njeni planovi, izvor je rekao za Daily Mail da Kejti želi da ostane u blizini majke.

Kejti

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

„Suri se prijavljuje u škole svuda“, ali naginje ka školi u Njujorku. „[Kejti] zaista želi da ona ostane u Njujorku kako bi bili blizu jedna drugoj. Kejti je veoma ponosna na nju, ali je takođe izuzetno zaštitnički nastrojena“, objasnio je insajder.

Prema izdanju, Tom je pristao da plaća Kejti 400.000 dolara godišnje dok Suri ne napuni 18 godina. Ali u dokumentima o razvodu stoji da je pristao da plati njeno obrazovanje, fakultet i druge vannastavne troškove. „Tom je uvek održavao svoje odgovornosti kada su u pitanju finansijske obaveze prema Kejti i Suri“, rekao je izvor za agenciju.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Nora
06.04.2024 22:31

Tome, ti si otac, nisi finansijer. SRAM TE BILO!

Suri orao
16.04.2024 10:20

Zanimljivo ime Suri.