Svadba se pretvorila u pakao: Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog!

Vesti 15.01.2024 12:05 0

Na jednom venčanju, odnosno pre nego što je došlo do njega, desila se ogromna drama.

svadba

Printscreen/TikTok

Jedan mladoženja je otkazao svoje venčanje na dan veselja, i to pred okupljenim gostima i mladom! Pošto je saznao da je njegova mlada pre svadbe išla da se vidi sa bivšim dečkom, rešio je da se ne oženi njom. Par, koji nije imenovan, postao je viralan na društvenim mrežama, nakon što je mladoženja snimljen kako odbija da posluša svoju uznemirenu mladu i ostavlja je nasred ulice, pred okupljenim svatovima. Sve se desilo u Kasoi, u Gani.

Jedan izvor otkrio je da je muškarac saznao da ga je njegova nevesta navodno prevarila pre venčanja, a to je kako kažu bio „poslednji put“. Ipak, kažu da je jedna od njenih prijateljica obavestila mladoženju o tome, što je dovelo do drame koja je izbila na dan svadbe. Mlada je snimljena kako plače i moli mladoženju za još jednu priliku, pada na ulicu, udara ljude bidermajerom koji pokušavaju da je snime, ali nije je dobila.

 

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details ♬ original sound - dansiws

 

Nakon što je cela situacija podeljena na TikToku, mnogi korisnici ove društvene mreže rekli su da su tužni zbog mladoženje, ali da im je drago što je saznao pre nego što bude prekasno.

"Čoveka treba pohvaliti, a ona neka se uda za svog bivšeg”, komentarisala je jedna korisnica ispod videa, dok je neko drugi dodao: “Osoba koja je rekla mladoženji, spasila ga je zla. Kunem se da njihovo prvo dete ne bi bilo njegovo, već od njenog bivšeg dečka.”

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading