,,Bila je hrabra": Bliski prijatelj Kejt Midlton otkriva ko je sve znao za njenu dijagnozu, a evo šta je rekao drugi izvor

Vesti 27.03.2024 17:29 0

Iza kulisa, princeza od Velsa preduzima korake kako bi dala prioritet svom zdravlju i blagostanju, ali nije bila potpuno povučena...

Kejt

Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uvek oprezna zbog curenja vesti u medijima, Kejt Midlton je nekima bila otvorena o svojoj dijagnozi raka, ali drugi bliski prijatelji i ljudi od poverenja nisu znali ništa o tome

„To je bio pravi šok,“ jedan od njih ekskluzivno priča magazinu People u ovonedeljnoj naslovnoj priči

Bivši pomoćnik iz palate dodaje: „Krug znanja je bio veoma zbijen.“

U snimku koji je 22. marta izazvao šokove širom sveta, princeza Kejt (42) otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemoterapiji. Kraljevska mama, toliko poznata po svojoj dostojanstvenosti, govorila je o tome da je dijagnoza u početku bila tajna za „zbog naše mlade porodice“, dok joj je glas pucao od spominjanja princa Džordža (10), princeze Šarlot (8) i princa Luja (5) , koju deli sa princom Vilijamom.

U pozadini žutih narcisa, koji se često vide kao simbol nade za one koji boluju od raka, Kejt je uspela da se nasmeje dok je govorila: „Dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu."

,,U ovom trenutku mislim i na sve one čije je živote zahvatio rak. Za sve koji se suočavaju sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, molim vas da ne gubite veru ili nadu", zaključila je ona. "Nisi sam."

 

 

Kaže izvor blizak kraljevskom domu: „Bila je hrabra".

Iza kulisa, princeza od Velsa preduzima korake kako bi dala prioritet svom zdravlju i blagostanju, ali nije bila potpuno povučena. I ona i princ Vilijam (41) primećeni su na sportskim događajima i časovima njihove dece poslednjih nedelja. Dana 16. marta, par je fotografisan kako zajedno obavljaju obaveze na Vindzorovoj farmi.

„Veoma je važno da se zabavljaju zajedno kada mogu“, kaže porodični prijatelj. ,,Bitno je da oseća da ima podršku. Uopšte se ne oseća izolovano."

Kejtini roditelji, Kerol i Majkl Midlton, bili su dodatni izvor pomoći, a Kerol je pratila svoju ćerku do škole. Kejtina mlađa braća i sestre, Pipa i Džejms, zajedno sa svojim porodicama, takođe su u blizini. U dirljivoj izjavi koju je pratila fotografija sebe i Kejt kao dece, Džejms je na Instagramu napisao: ,,Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica popećemo se i na ovu sa tobom."

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading