,,Ti si uvek zvezda": Glavna glumica serije ,,Seks i grad" proslavila 59. rođendan, koleginice podelile slike iz mladosti u tu čast

Vesti 26.03.2024 10:44 0

Parkerova, Dejvisova i Niksonova glumile su Keri Bredšo, Šarlot Jork i Mirandu Hobs, dok je Samantu Džons, glumila Kim Katral u seriji „Seks i grad“ od 1998. do 2004. godine

Sara Džesika Parker

Shutterstock

Sara Džesika Parker je juče napunila 59 godina — a njene koleginice iz ,,Seksa i grada" su joj odale počast uoči njenog posebnog dana!

Parkerini najdraži prijatelji i kolege su u ponedeljak na Instagramu podelili prelepe rođendanske čestitke.

Kristin Dejvis je objavila seriju slike dinamičnog dua tokom svih vekova na svom Instagramu.

„Srećan rođendan mojoj briljantnoj prijateljici“, napisala je Dejvis (59) na slici nje i Parkerove s početka 2000-ih. Nastavila je svoju objavu sa još jednom slikom sa snimanja serije. ,,Tako sam srećna zbog tvog prisustva u mom životu"

Njen poslednji slajd uključivao je sliku na kojoj snimaju nastavak ,,Seksa i grada", ,,I tek tako...". Sara se mogla videti kako drži tašnu u obliku goluba iz druge sezone, dok je Dejvisova bila obučena u uski crni ansambl sa ružičastom satenskom mašnom i belom kragnom.

,,Kiša ili sunce, ti si uvek zvezda", napisala je ona.

Sintija Nikson je takođe proslavila Parkerovu sopstvenom objavom na Instagramu.

„Ženi koja se najbolje smeje na svetu — srećan rođendan prijateljice“, napisala je Niksonova (57) pored kolaža prijateljica na dodeli Emi nagrada, smejući se na crvenom tepihu i kako dele kafu na snimanju filma „Seks i grad“.

Sintija

Printscreen/Instagram/cynthiaenixon

 

Parkerova, Dejvisova i Niksonova glumile su Keri Bredšo, Šarlot Jork i Mirandu Hobs, dok je Samantu Džons, glumila Kim Katral u seriji „Seks i grad“ od 1998. do 2004. godine, navodi People.

Nastavile su da ponavljaju svoje uloge 2004. i 2008. u dva filma, a trio nastavlja da priča priče o voljenim likovima u svojoj seriji, ,,I tek tako..."

U sopstvenoj objavi na Instagramu, Parkerova je proslavila svoju 59. godinu u stilu Keri Bredšo podelivši sliku cipela koje je čuvala za poseban trenutak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

„Moje rođendanske čizme“, napisala je ona objavu. „Čekala sam priliku. Uvodi me u @savoitheatreldn i onda dalje u noć, posle emisije.“

„Računam da će me usmeriti ka šampanjcu i veselju“, zaključila je. "Cmok, SDŽ".​ 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading