Ben Aflek u centru pažnje: Glumac se odrekao prepoznatljive brade, kako vam se dopada promena imidža?

Olja Jelić Vesti 19.03.2024 20:48 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek gledali su košarkašku utakmicu u Los Anđelesu, ali svi su gledali u Bena koji je na utamicu stigao sa novim imidžem.

Ben i Džej Lo

Profimedia

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su glavne zvezde zadnje košarkaške utakmice LA Lakersa protiv Golden State Warriorsa u Crypto.com Areni u Los Anđelesu.

Par je sedeo u prvom redu na parketu, a pridružio im se i Benov 12-godišnji sin Samuel koji je veliki ljubitelj košarke.

Iako svi obično gledaju u Dženifer, ovaj put svu pažnju ukrao je Ben koji je pokazao svoj novi imidž.

Ben je obrijao svoju gustu bradu koju je negovao već poslednjih nekoliko meseci, a mnogima se ova promena baš i nije svidela.

Dženifer i Ben bili su zajedno od 2002. do 2004. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gigli" i verili se, ali nekoliko godina kasnije su raskinuli. Svoju romansu su na iznenađenje mnogih obnovili 2021. godine, a venčali su se godinu dana kasnije. Otad provode mnogo vremena zajedno i sa svojom šarolikom porodicom, no, nažalost, često ih vidimo kako se svađaju poslednjih nekoliko meseci.

Ipak, nedavno su viđeni kako strastveno razmenjuju nežnosti na ulici, a prizori u kojima izgledaju poput zaljubljenih tinejdžera obišli su svet. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading