Džej Lo i Ben Aflek uhvaćeni na neuobičajnom mestu: Da li ono što su radili govori pravu istinu o njima?

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 17:31 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek ljubili se u prodavnici nameštaja dok su mislili da ih niko ne gleda, što je potpuno suprotno njihovu ponašanju u javnosti tokom proteklih nekoliko meseci.

Džej Lo i Ben Aflek

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek pre nekoliko meseci kupili svoj novi dom iz snova, luksuznu vilu vrednu 60 miliona dolara, a čini se da ovih dana biraju novi nameštaj za nju.

Naime, slavni supružnici viđeni su u jednoj prodavnici nameštakja dok su razmjenjivali nežnosti, što je pravo iznenađenje nakon svih javnih prepiranja i nesuglasica koje su imali poslednjih meseci. Fotografi su ih snimili kako razgledaju ponudu u prodavnici, a u jednom su trenutku seli su na jednu od sofa, možda kako bi isprobali njenu udobnost, a onda su počeli da se nežno ljube.

Par je u maju, nakon gotovo godine dana potrage, napokon pronašao kuću koja im odgovora na Beverli Hilsu. Prema pisanju TMZ-a, za veličanstvenu vilu iskeširali su 60.85 miliona dolara, što je gotovo 15 miliona dolara ispod početne tražene cene koja je iznosila 75 milionna dolara.

Prvi se put pojavila na tržištu 2018. godine po ceni od 135 milijuna dolara, ali ta je cena ove godine skoro prepolovljena.

Kuća, poznata i pod nazivom imanje Wallingford, nalazi se na površini od 5 hektara i ima 12 spavaćih soba i 24 kupaonice.

Nedavno je obnovljena i proširena i ima garažu za 12 automobila i dodatni parking za njih 80. Tu je i jedinstveni zatvoreni sportski kompleks, penthaus za goste od 5000 četvornih metara, kuća za čuvare i stražarska kuća s dve spavaće sobe. Dženifer ima na raspolaganju teretanu, kao i terene za košarku, bokseerski ring, sportski salon i bar. TMZ je otkrio da kuća ima i frizerski salon, salon za nokte, kućni bioskop, vinski podrum, viski salon, kao i saunu, sobe za masažu i bazen iza glavne kuće.

Ispred ulaza u kuću ovih je dana bila viđena gomila nameštaja i bilo je parkirano najmanje šest vozila i veliki kamion za selidbe, a razni tepisi, cveće i nameštaj bili su istovareni i položeni na zaštitne cerade.

Ben i Dženifer inače su odustali od čak tri nekretnine za koje su dali i depozit, međutim potraga je konačno srećno završena, a hoće li to popraviti i njihove navodne probleme, pokazaće vreme.

 

 

Komentari (0)
Loading