"Ostavite je na miru!": Oglasio se slavni fotograf nakon skandala Kejt Midlton i ućutkao mnoge

Olja Jelić Vesti 15.03.2024 11:50 0

Slavni fotograf se oglasio povodom sporne fotografije Kejt Midlton

Kejt Midlton

EPA

Nakon što su mnogi obožavatelji primetili da je princeza od Velsa Kejt Midlton uredila svoju fotografiju na kojoj pozira sa decom za Dan majki, skandal je odlučio da komentariše i britanski fotograf Rankin, koji je inače poznat po svojim portretima Bjork, Kejt Mos, Madone, Dejvida Bouvija i kraljice Elizabete II.

Rankin smatra da princezu ne treba krtiikovati. "Pustite je na miru! Bila je u bolnici pre dva meseca. Njeno izvinjenje nije bila potrebno jer je to lična fotografija koju je objavila. 

 

 

Ljudi je kritikuju samo zato što misle da je poseduju", rekao je slavni fotograf. 

Princeza se izvinila

Nakon što je otkriveno da je njena fotografija uređena, Kejt je odlučila da se izvini. Uprkos pozivima da se objavi izvorna slika, Kensingtonska palača insistirala je da neće ponovo da objavi neobrađenu fotografiju Kejt i njene dece.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem s uređivanjem. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog bilo kakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki", izjavila je Kejt.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading