Kojoj bolje stoji? Sidni Svini zablistala na dodeli Oskara u kreaciji koju je pre 20 godina ponela Anđelina Džoli

Olja Jelić Vesti 12.03.2024 21:35 0

O izgledu glumice Sidni Svini koja je na tradicionalnom Oskar after-partiju u u organizaciji američkog časopisa Vanity Fair stigla je u beloj haljini klasičnog kroja još uvek se priča

Sidni Svini

Profimedia

O izgledu glumice Sidni Svini koja je na tradicionalnom Oskar after-partiju u u organizaciji američkog časopisa Vanity Fair stigla je u beloj haljini klasičnog kroja još uvek se priča.

Kreaciju je dizajnirao Marc Bouwer, a istu je haljinu nosila i glumica Anđelina Džoli na Oskarima 2004. godine.

S obzirom na to da je prošlo već dve decenije otkako je Anđelina nosila ovu haljinu, zanimljivo je da je ova kreacija i dalje šik, a odabirom haljine Sidni je pokazala koliko cijeni stil slavne glumice i humanitarke.

 

 

Sidni je nosila i pomno odabran nakit, dijamantsku ogrlicu modnog brenda Messika koja je takođe slična onoj što ju je Angelina nosila 2004. godine.

 

 

Osim što je odabirom modne kombinacije odala počast 48-godišnjoj Anđelini, Sidni je izgledom brojne obožavatelje podsetila i na legendarnu ikonu stila Merlin Monro.

Zvezdu serije "Euphoria" i filma "Anyone But You", koja će se uskoro pojaviti u filmovima "Madame Web" te "Immaculate" smatraju jednom od najlepših glumica u Holivudu.

Za to postoji naučni razlog. Naime, prema plastičnom hirurgu Onuru Gileardu, glumica poseduje crte lice koje ispunjavaju gotovo sve zahteve za stvaranje "klasične lepote".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading