Princeza čestita 8. mart: Odala počast uticajnim ženama u Ujedinjenom kraljevstvu, a vraća li se uskoro u palatu?

Vesti 08.03.2024 19:56 0

Nekoliko slika u čast inspirativnih žena uključivalo je princezu Kejt koja se rukuje sa Sarom Goldson u junu 2023.

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton pojavila se na nekoliko fotografija u čast Međunarodnog dana žena.

Princeza od Velsa (42) koja se trenutno oporavlja od abdominalne operacije, predstavljena je na Instagram nalogu nje i njenog supruga Princa Vilijama.

„Srećan Međunarodni dan žena!“ pisalo je u opisu. „Slavimo uticaj neverovatnih žena danas i svakoga dana. Evo samo nekoliko briljantnih žena kojima smo bili inspirisani u proteklih 12 meseci.”

Nekoliko slika u čast inspirativnih žena uključivalo je princezu Kejt koja se rukuje sa Sarom Goldson u junu 2023. u čast Goldsoninog organizovanja treninga za dečake i devojčice na Vimbldonu od šampionata 2012. godine.

„Obuka pomaže u razvoju životnih veština među mladima, sa 280 BBG izabranih iz lokalnih škola“, delimično je pisalo u natpisu.

Kejt

Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales

 

Kraljevski par je takođe uključio fotografiju princeze od Velsa sa dr Gubi Ajidom, izvršnom direktorkom Eveline London Children's Charity, prošlog decembra i još jednu sliku od prošlog oktobra na kojem su princeza Kejt sa princom Vilijamom i profesorkom Uzom Ivobi, osnivačicom RCC | Race Council Cimru, koja radi „na promovisanju rase, jednakosti, umetnosti, nasleđa i kulturnih aktivnosti za manjinske etničke zajednice širom Velsa“, prenosi People.

Kejt

Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales

 

Princeza je takođe prikazana kako šeta pored osnivačice i izvršne direktorke Sebbi's Corner-a, Bjanke Sakol. Blistale su na fotografiji iz novembra 2023.

Kejt

Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales

 

Sebbi’s Corner je „banka za bebe u stilu prodavnice koja veruje da nijedno dete ne bi trebalo da ostane bez osnovnih stvari koje su im potrebne za napredovanje“, piše u natpisu.

Princeza Kejt se od januara oporavlja od operacije abdomena. U javnosti je primećena prvi put od Božića 4. marta, kada je uslikana u automobilu sa svojom majkom Kerol Midlton. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading