Konačno progovorila: Bili Ajliš otkrila zašto je raskinula s dečkom, pogodite ko je kriv

Vesti 05.03.2024 19:10 0

Bili bi uskoro trebalo da objavi novi album i uživa u uspehu svoje pesme „What Was I Made For?“ koja joj je donela višestruke nominacije

Bili

Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bili Ajliš je podelila razlog zašto je odlučila da raskine sa dečkom.

Poznata pevačica je nedavno intervjuisana uoči njenog nastupa na dodeli Oskara kada je otkrila da ju je san o Kristijanu Bejlu naterao da se „ dozove pameti“.

Pevačica je pričala o superherojima i spomenula „Mračnog viteza“, zbog čega se setila svog sna o glumcu. Bili se pridružio njen brat Finijas, koji nije mogao da se ne nasmeje nakon što je otkrila šta se dogodilo u snu.

„Pre nekoliko godina, sanjala sam Kristijana Bejla, i to u malom kafiću na suncu, i to me je navelo da shvatim da moram da raskinem sa svojim dečkom“, rekla je pevačica tokom intervjua. Obožavaoci umetnice spekulisali su o tome sa kim je izlazila u to vreme, a mnogi su verovali da je to glumac Metju Tajler Vors.

Bili

Shutterstock

 

„Ne, kao, iskreno. Probudila sam se i dahtals sam, a onda sam došla sam k sebi“, dodala je Bili. Ona je takođe izlazila sa Džesijem Raderfordom prošle godine, međutim, oni su ostali prijatelji nakon njihovog razlaza. „Možemo potvrditi da su se Bili i Džesi sporazumno rastali i ostali dobri prijatelji. Sve glasine o varanju su lažne. Oboje su trenutno sami“, objavio je tada TMZ.

Bili bi uskoro trebalo da objavi novi album i uživa u uspehu svoje pesme „What Was I Made For?“ koja joj je donela višestruke nominacije, uključujući i nominaciju za Oskara. Ona će izvesti hit pesmu na dodeli Oskara 10. marta navodi Hola!.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading