I u 60. godini izgleda savršeno: Boginja modnih pista prošetala na reviji posle 14 godina i zasenila publiku

Vesti 05.03.2024 13:39 0

Bila je najplaćeniji supermodel na svetu, a sada je zbunjena što je njen povratak na modnu pistu izazvao toliko interesovanje.

el makferson

Profimedia

Boginja modnih pista uskoro će proslaviti 60. rođendan. Australijski supermodel El Makferson postala je poznata pod nadimkom Telo, zbog svog savršenog izgleda. Vratila se na modnu pistu „PayPal Melbourne Fashion Festivala“ u ponedeljak. Manekenka je prošetala pistom prvi put nakon gotovo 14 godina otvarajući događaj i dokazala da još uvek zaslužuje nadimak Telo.

Nosila je odevnu kombinaciju u smeđim nijansama koja se sastojala od dva vunena džempera, a jedan je nosila oko vrata. Dodala je široki smeđi kaput preko gornjeg dela i skidala sunčane naočare. Zatim je na reviji nosila žuti kaput u kompletu sa panatalonama, a posle toga crnu kombinaciju – providnu haljinu s karnerima. El izgleda nekoliko decenija mlađe, a lepotu je istakla neupadljivom šminkom.

el makferson

Profimedia

 

El je poslednji put radila reviju u Parizu 2010. godine. Manekenka je za „Dejli Telegraf“ rekla da je srećna što je otvorila australijski modni događaj.

"Imala sam tako izvanrednu karijeru koja mi je donela neobična i zanimljiva iskustva i veoma sam zahvalna", dodala je. El je ranije rekla da je zbunjena što je njen povratak na pistu dospeo na naslovne strane novina. "Naslovi su ‘povratak na pistu‘, ali to zapravo nije tako, ovo je samo evolucija rada," rekla je El Makferson.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading