Pevačice se pomirile: Najzad je završena svađa koja je najduže trajala među poznatim ličnostima

Vesti 28.02.2024 13:08 0

Njihovu zajedničku fotografiju objavljenu na Instagramu, u samo jednom danu lajkovalo je više od tri miliona ljudi!

tejlor svift

Profimedia

Godinama nisu govorile. A sada je Keti Peri pratila prvi nastup Tejlor Svift u Sidneju u sklopu turneje „The Eras“ i podelila nekoliko fotki i videa s koncerta, a pažnju fanova privukao je njen selfi sa Tejlor koja je trenutno najpopularnija pevačica na svetu, a snimljen je iza pozornice.

"Moram da vidim staru prijateljicu kako blista večeras", napisala je Keti uz objavu koja je gotovo srušila internet. Naime, pevačice su bile u svađi gotovo 10 godina, a fanovi su njihovu fotku protumačili kao pomirenje i kraj najduže svađe među poznatim ličnostima.

"2014. godine nismo mogli ni zamisliti da će se ovo dogoditi", "Ovo je kao san", "Srušićete internet", "Žene podržavaju žene", "Sad nam dajte saradnju", samo su neki od komentara njihovih fanova ispod te fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Kako je počela svađa?

Keti i Tejlor su nekad bile dobre prijateljice, ali 2014. godine se to promenilo, a njihova svađa postala je javna nakon što je Tejlor objavila pesmu „Bad Blood“ u kojoj govori o bivšoj prijateljici koja joj je "zabola nož u leđa", a u intervjuima je spominjala "slavnu pevačicu" koja je "pokušala da joj sabotira turneju i otme plesače".

"Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista super prijateljice ili me jednostavno vređa. A onda je učinila nešto nakon čega sam zaključila da nismo prijateljice", ispričala je Tejlor u jednom intervjuu aludirajući na to da joj je Keti otela plesače. 

Međutim, ni Keti joj nije ostala dužna pa je nekadašnju prijateljicu nazvala "vukom u jagnjećoj koži". Svađa popularnih pevačica prozvana je "hladnim ratom pop kulture", u kojem je Keti izvukla deblji kraj. Naime, dobila je brojne kritike.

Dakle, fanovi sada mogu da odahnu jer izgleda da je najduža holivudska svađa konačno prekinuta, a ostaje da vidimo pripremaju li pevačice neki duet koji bi sigurno privukao veliku pažnju.

Komentari (0)
Loading