Devojka od milion dolara: Margo Robi u spektakularnom izdanju, haljinom je privukla sve poglede

Olja Jelić Vesti 27.02.2024 17:07 0

Margo Robi opet oduševila Barbi izdanjem

Margo Robi

Profimedia

Na dodeli nagrada "SAG Awards" koja je održana ovog vikenda u Los Anđelesu, jedna od najzapaženijih glumica na crvenom tepihu bila je prelepa Margo Robi.

Holivudska glumica ponovo je na crveni tepih stigla u izdanju koje prati Barbi estetiku, aludirajući tako na svoju ulogu koja je obeležila 2023. godinu.

Iako je dosad bila među nominovanim za najbolju glumicu na svim važnijim filmskim nagradama, nije osvojila nijednu, pa ni spomenutu nagradu Udruženja glumaca (SAG).

Uprkos tome, ponovno je oduševila svojim izdanjem. Naime, nadmašila je sve ostale dame na dodeli nagrada, pojavivši se u maloj crnoj haljini, ali u spektakularnom, dosad neviđenom izdanju. Za ovaj je događaj izabrala komad iz Schiaparelli kolekcije koja je inspirisana osamdesetima i savršeno pristaje uz slatki i ružičasti, ali zavodljivi Barbi stil koji Margo promoviše poslednjih nekoliko meseci, od premijere filma "Barbie".

Izdanje je zaokružila klasičnim, crnim salonkama, ali i glamuroznim, skupocenim nakitom vrednim gotovo tri miliona dolara, a na svojim mindđušama, prstenu i narukvici na ruci nosila gotovo 100 karata dijamanata koje je izradila američka dizajnerka skupocenog nakita Lorejn Švarc.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading