Barbi oduševila na premijeri u Los Anđelesu: Korset haljina Margo Robi stoji kao salivena, a u ovaj detalj su svi gledali

Olja Jelić Vesti 15.11.2023 14:50 0

Crna komedija "Saltburn" je nov film produkcijske kuće LuckyChamp Entertainment, čiji je jedan od vlasnika poznata holivudska plavuša Margo Robi

Margo Robi

Profimedia

Novi film nagrađivane rediteljke i glumice Emerald Fenel u bioskope stiže 17. novembra, a na njegovoj svečanoj premijeri posebnu pažnju privukla je Margo Robi.

U crnoj komediji "Saltburn" australijska zvezda nastupa u ulozi producenta kao i njen suprug, Tom Akerlej, sa kojim je imala retko pojavljivanje na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

 

 

Nakon što je ovog leta dominirala u izdanjima inspirisanim najpoznatijom lutkom na svetu, ove nedelje servirala je dozu seksepila u senzacionalnoj haljini sa potpisom modne kuće Schiaparelli. Poznat po avangardnoj modi, ovaj kultni brend poslednjih sezona osvojio je ljubitelje mode pod kreativnim vođstvom Amerikanca Danijela Roseberija, pa tako i 33-godišnju Australijanku.

Njen izbor činila je smeđa haljina iz aktulane kolekcije, koja je delovala poput kombinacije korseta i raskošne suknje.

I dok brojne haljine sa potpisom Schiaparellija neretko krasi neki avangardni detalj, na haljini za kakvu se odlučila Margo ističe se tek minijaturni detalj zlatne boje po uzoru na starinski udarač za vrata.

Sa praktičnim detaljem džepova, ovu zavodljivu haljinu istaknula je debelom, zlatnom ogrlicom vodeći se pravilom "manje je više".

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

.

Komentari (0)
Loading