Sjajna modna reciklaža: Kraljica Leticija u efektnom crvenom odelu, a njene cipele poželeće svaka žena

Olja Jelić Vesti 24.01.2024 15:14 0

Špankinja je još jednom pokazala kako vešto barata modom. Kraljica Leticija je prisustvovala početku turneje talenata Fondacije princeze od Girone 2024 i pokazala još jedan u nizu sjajnih autfita

Kraljica Leticija

Profimedia

Baš kao i Kejt Midlton, i kraljica Leticija u poslednje vreme češće nosi pantalone i upečatljiva odela. Poslednji autfit obukla je za početak turneje talenata Fondacije princeze od Girone 2024. U upečatljivom crvenom odelu kraljica je izgledala itekako moćno, a zanimljiv je i odabir cipela.

Reč je o odelu iz kolekcije Carolina Herrera New York, a već ga je nosila nekoliko puta. Prvi put u martu 2023. godine, a poslednji put pre nekoliko meseci kada je prisustvovala otvoranju izložbe Picassa u Madridu, iste one izložbe koju je kralj Frederik posetio sa navodnom ljubavnicom.

Kraljica je i inače poznata po recikliranju autfita. Uz efektno crveno odelo koje se sastoji od pripijenog sakoa s dva dugmeta napred i tri na manžetama te odgovarajućih pantalona ravnog kroja, kraljica je nosila upečatljive cipele. I njih smo, doduše, već viđali.

Iako već viđene, cipele su ponovno privukle pažnju ljubitelja mode. Lakirane štikle špic završetka ističu se širokom blok petom koja možda ne izgleda elegantno, ali je zato neodoljivo moderna pa je možemo okarakterisati kao statement komad.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading