Robert de Niro (80) raznežio sve fotografijom svoje desetomesečne ćerke: "Unuci su oduševljeni, ona im je tetka"

Slobodanka Ćorić Vesti 08.02.2024 16:09 0

Sve ono što me izjeda ili brine samo nestane kada je pogledam

robert de niro

pagesix.com

Na novoj fotografiji koju je pribavila stranica Page Six , svetka zvezda Robert de Niro (80) može se videti kako mazi bebu u krilu dok nežno prislanja obraz na njenu malenu glavu.


"Ona je tako divna beba. Tako slatko”, rekao je De Niro u intervjuu za People objavljen u sredu. Glumac se takođe nasmejao neobičnoj dinamici u svojoj porodici nakon što je dočekao svoje sedmo dete u 79. godini. "Sva moja deca su oduševljena njom. Čak i unuci. Ona je njihova tetka, a oni će uskoro postati tinejdžeri!" rekao je.
robert de niro

pagesix.com

 

Osim Đije, koju je dobio u  prolće 2023. sa partnerkom Tifani Čen (46), glumac je otac Drine (56), Rafaela (47), blizanaca Juliana i Aarona (28), Eliota (25) i Helen (12). 

Ima četvoro unučadi, uključujući Drininog sina Leandra, koji je tragično preminuo od slučajnog predoziranja prošle godine u dobi od 19 godina. Prošlog meseca, dobitnik Oskara je bio emotivan govoreći o svom najnovijoj prinovi tokom intervjua za AARP.
"Sve ono što me izjeda ili brine samo nestane kada je pogledam“, rekao je. "To je čudesno." Takođe je dao uvid u svoj privatni život sa Čenom (45) i bebom Đijom dok je razgovarao za Gardijan prošlog oktobra. Govoreći o svojim godinama, iskreno je objasnio da se povukao od „teškog posla“. 


„Tu sam, podržavam svoju devojku. Ali ona radi posao“, naveo je on. „I mi imamo pomoć, što je jako važno. De Niro i Čen su prvi put povezani 2021. nakon susreta na snimanju njegovog filma „Stažista“ iz 2015.
 

Komentari (0)
Loading