Snimak En Hatavej uzburkao internet: Svi se pitaju da li je čuvena slatkica ipak - bezobraznica?

Vesti 04.02.2024 17:35 0

Viralni snimak En Hatavej uzburkao je društvene mreže, jer jedni tvrde da je bila pristojna, a drugi – bezobrazna.

en hatavej

Shutterstock

Mnogu smatraju da je poznata glumica pokazala nepristojno ponašanje u video snimku od pre dve godine koji se ovih dana raširio internetom. U tom videu En Hatavej odbija da se fotografiše s obožavaocima, što je nateralo ljude da raspravljaju o tome je li bila bezobrazna ili samo pristojna.

Viralni video snimak objavljen na TikToku nastao je 2022. godine, a prikazuje holivudsku zvezdu u kratkoj komunikaciji s obožavaocima dok ide do svog automobila posle Valentinove modne revije u Rimu. Ona ljudima koji stoji u blizini njenog automobila govori da budu mirni, a tu i tamo ubaci i neku reč na italijanskom, pokazujući im rukom da budu tiši.

 

 

„Ne mogu da se slikam sa svima. Ali ja ću stajati ovde i mahati ako želite da me slikate. Ne mogu da se potpisujem, previše vas je“, rekla je glumica i dodala: „Žao mi je, ali želim da imaš nešto, pa ako želiš, samo ću malo mahnuti. Hvala na razumevanju.“

Snimak je izazvao raspravu među obožavaocima o tome da je li njen pristup bio bezobrazan ili razuman.

„Vrlo pristojno. Poznate osobe nisu obavezne da komuniciraju s obožavaocima“, mišljenja je jedna devojka, dok drugi smatraju da je razgovarala s njima „sa visine“. „Nepristojno i lažno pristojno u isto vreme“, bio je jedan od komentara ispod videa.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading