"Ja se nikom ne izvinjavam": Džastin Timberlejk ovim potezom žestoko potkačio Britni Spirs

Olja Jelić Vesti 02.02.2024 10:31 0

Britni Spirs i Džastin Timberlejk prekinuli su još pre 22 godine, a veza ovog para i dalje je zanimljiva i izaziva brojne polemike.

Džastin Timberlejk

EPA

Britni Spirs i Džastin Timberlejk prekinuli su još pre 22 godine, a veza ovog para i dalje je zanimljiva i izaziva brojne polemike.

Sve je započelo kada je Britni u svojim memoarima otkrila detalje veze s Timberlejkom, između ostalog da je od nje tražio da pobaci, jer nisu bili spremni da budu roditelji.

Džastin je ubrzo postao jedna od najomraženijih osoba na internetu, a Britni se nedavno izvinila svima koje su njeni memoari uvredili.

"Želim da se izvinim za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam ikoga uvredila, od ljudi do kojih mi je stalo, jako mi je žao. Takođe želim da kažem da obožavam novu pesmu Džastina Timberlejka 'Selfish'", napisala je u objavi na Instagramu koju je u međuvremenu obrisala.

Čini se da se Džastinu nije dopalo spominjanje njegovog imena.

"Želeo bih da iskoristim ovu priliku da se izvinem je*eno apsolutno nikome", rekao je publici u Njujorku pre nego što je otpevao svoj hit iz 2002. "Cry Me a River", koji je, prema mnogima, inspirisan time što ga je ona varala tokom njihove veze.

 

 

"Neko mi je rekao da neko priča gluposti o meni. Hoćeš li to da izneseš na sudu ili ćeš da odeš kući i plačeš mami kao prošli put? Nije mi žao!", napisala je Britni na Instagramu razočarana njegovim postupkom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading