"Mislili su da mi je profil lažan": Poznatoj glumici blokirali profil na aplikaciji za upoznavanje

Vesti 31.01.2024 14:09 0

Teri Hačer je izbačena s popularne aplikacije za upoznavanje i njen profil je proglašen lažnim.

teri hačer

Profimedia

Glumica Teri Hačer je to otkrila tokom gostovanja u emisiji „Getting Grilled with Curtis Stone“, u kojoj je ispričala: „Isprobala sam sve dejting aplikacije, a probala sam i najnoviju. Probala sam Hindž", rekla je voditelju otkrivši da ne upoznaje često ljude. "Mislila sam da ću tako reći svemiru da sam ranjiva i da sam otvorena za nove mogućnosti. To je ono što sam mislila da će se dogoditi nakon pridruživanja aplikaciji za upoznavanje. A onda su me samo tako izbacili s nje."

teri hačer

Profimedia

 

Voditelj je pitao da objasni zašto su je izbacili s aplikacije. Teri je rekla: "Pa, mislili su da se pretvaram da sam Teri Hačer. Oni su se izvinili, a onda sam rekla da više nisam toliko zainteresovana za to. Definitivno sam završila s aplikacijama za upoznavanje i osećam da bi upoznavanje nekoga trebalo da bude lakše. Ali, iskreno, srećna sam. Imam stvarno ispunjen, užurban život. Imam predivne prijatelje. Dobro je. Ne treba mi muškarac. Imam mačku."

Teri Hačer je nama najpoznatija po jednoj od glavnih uloga u čuvenoj seriji "Očajne domaćice", u kojoj je igrala Suzan Majer.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading